Filip-ZiPPO Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Salut, am pus windows 7 pe laptop si am instalat GTA si SA:MP dupa ce descid samp-u sa intru in joc nu fuctioneaza Aici problema: https://youtu.be/PijSWCS21gU Sper sa primesc un ajutor cat mai rapid. Quote
byAndrew Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 1.Schimba #####-ul. 2. Schimba compatibilitatea. Quote
Anak1N. Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Deschide RUN - REGEDIT - HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE - SAMP (stergi folderul SAMP) Daca nu merge, go to DOCUMENTS - GTA SAN ANDREAS USER FILES (sterge folderul GTA SAN ANDREAS USER FILES) Quote
Filip-ZiPPO Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Tot nu merge baieti o sa imi bag iar win 8 mersi de ajutor nu stiu ce are pe windows 7 Quote
Yonyx Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Vezi poate nu e ceva inregula cu gta3.img , baga unu original. Documents\GTA San Andreas User Files iintra aici si sterge gta_sa.set Edited June 6, 2016 by .IonuT.. Quote
Anak1N. Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Hmm.. iti recomand sa reinstalezi GTA SAN ANDREAS. Quote
ZakeNN Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Am patit si eu asa, la fel si pe windows 8 o sa-ti faca, instaleaza corect driver-ul video, asa am patit si eu. App. imi pot da ss de la Display din dxdiag ? Quote
theWeeknd Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Vezi poate nu e ceva inregula cu gta3.img , baga unu original. Documents\GTA San Andreas User Files iintra aici si sterge gta_sa.set Quote
brolyK47 Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Vezi poate nu e ceva inregula cu gta3.img , baga unu original. Documents\GTA San Andreas User Files iintra aici si sterge gta_sa.set cum zice bajatul asta, bajat mik si purekos da stie da-l in sanje Quote
Recommended Posts