Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nici tu n-ai somn ma? :)))

il iau sa il incerc, v 1 mi-a placut, cred ca si asta e bum, pe ce rezolutie joci tu la wars?

+1

Posted

Nici tu n-ai somn ma? :)))

il iau sa il incerc, v 1 mi-a placut, cred ca si asta e bum, pe ce rezolutie joci tu la wars?

+1

800x600, nu, n-am somn :))

Posted (edited)

Genial, cred că ai salvat mulţi cu pc-uri puţin mai slabe cu ăsta, +1 pentru munca depusă.
O întrebare am care mă tot seacă, nu înţeleg cum se vede Ga6BRV1.png aşa acolo în dreapta pentru că la mine se vede diferit şi mi-e scârbă de cât de urât să vede, mi-ar plăcea să se vada la fel ca şi ţie.

Edited by Ibaliwen
Posted

Genial, cred că ai salvat mulţi cu pc-uri puţin mai slabe cu ăsta, +1 pentru munca depusă.

O întrebare am care mă tot seacă, nu înţeleg cum se vede Ga6BRV1.png aşa acolo în dreapta pentru că la mine se vede diferit şi mi-e scârbă de cât de urât să vede, mi-ar plăcea să se vada la fel ca şi ţie.

încarc wars 14, îți dau după edite cu linku de la kill-listu ăla !

Posted

încarc wars 14, îți dau după edite cu linku de la kill-listu ăla !

Dacă se poate şi cum se adaugă că nu am avut de a face cu aşa ceva până acum :D

Posted

Dacă se poate şi cum se adaugă că nu am avut de a face cu aşa ceva până acum :D

Ți-am explicat în PM tot ce trebuie să faci.

Posted

fratele meu, Dante's.

+1 pentru gta img-ul asta. Incearca sa mai faci cat mai bune.

Posted

''Am ales acest tip de skins recolorate, deoarece noi nu deținem de un sistem anti-dmg pe coechipierul de echipă la war, iar cu această metodă poți evita să-ți seci colegi din mafie la wars trăgând în ei din greșeală.''

''pentru oamenii orbi'', cum sa fii atat de orb incat sa nu vezi in cine tragi

Posted

''Am ales acest tip de skins recolorate, deoarece noi nu deținem de un sistem anti-dmg pe coechipierul de echipă la war, iar cu această metodă poți evita să-ți seci colegi din mafie la wars trăgând în ei din greșeală.''

''pentru oamenii orbi'', cum sa fii atat de orb incat sa nu vezi in cine tragi

Nu știu de ce îmi suferi mereu, apreciez.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp