Popular Post Dantes Posted June 7, 2016 Popular Post Posted June 7, 2016 (edited) Hai, salut. Eu sunt Dantes și azi, după succes-ul primului Gta3.IMG, m-am gândit să încerc să mai fac unul dar total mai diferit, și anume pentru PC-uriile mai LOW și alte modificării aduse la GTA3.IMG v2 ! Ce am editat mai exact la el?- No vegetation- Textură Very LOW.- Străzii Blue LIME LS/LV/SF.- Skins NEW Gangs pentru fiecare mafie.- Arme retexturate low quality (deagle, m4).- Mapă Blue Lime. De ce am ales skinuriile pentru gangs așa recolorate?Am ales acest tip de skins recolorate, deoarece noi nu deținem de un sistem anti-dmg pe coechipierul de echipă la war, iar cu această metodă poți evita să-ți seci colegi din mafie la wars trăgând în ei din greșeală.Este legal acest gta3.img în totalite pentru mafioții?Da, acest gta3.img conține toate moduriile posibile legale pe această comunitate, începând cu rifle.ifp, python, etc până la cel mai mic mod.Cum fac să nu am efecte de sânge, fum și umbre și la ce mă ajută?Efectele anti lag te ajută să joci decent fără lag și mărește fps-uriile, deoarece cu cât efectele sunt mai realiste, cu atât fps-ul scade mai mult și provoacă Lag.Le puteți găsi aici: CLICKPentru a le instala, este nevoie de download + copiat tot în folderul models din GTA-ul dumneavoastră. Îmi recomanzi în video-ul tău să folosesc Timecyc M9ass, de ce?Îți recomand acest timecyc pentru toți mafioții, deoarece te ajută foarte mult la war pentru ați vedea adversarul în locuri prea puțin văzute cu timecycul normal. Mai exact, dacă X se află după o casă, acest timecyc te ajută să-i vezi imediat capul după aceea casă.El poate fi descărcat chiar de aici: CLICK De ce ai ales să faci străziile Blue Lime?Am ales să fac străziile Blue Lime, deoarece eu joc cu timecyc-ul alb, iar cu străziile negre am încercat să fac un contrast alb-negru în așa fel să dea bine la ochiul uman. Unde pot vedea o prezentare a gta3.img-ului? O prezentare mai exactă cu gta3.img-ul cu toate update-uriile se poate găsi chiar aici. De unde pot descărca acest gta3.img?GTA3.img-ul se poate descărca doar după linkul official, și anume: CLICK Ai și un cadou pentru noi?Da, am un cadou pentru voi. Am văzut că doriți foarte mult sunetele mele folosite în cele mai recente warurii. Așa că a venit momentul să vi le ofer și vouă !Pentru descărcare: CLICKO să vă las și un video cu prezentarea lor, pentru cine nu le știe. https://www.youtube.com/watch?v=kCHFGxjWMxE (!) DACĂ ȚI-A FOST DE FOLOS, ȚI-A PLĂCUT ACEST GTA3.IMG ȘI ÎMI APRECIEZI MUNCA, NU EZITA SĂ-MI DAI +1! M-ar face să mă simt mulțumit pentru munca depusă. (!) ACEST GTA3.IMG ESTE O CREAȚIE PROPRIE, VĂ ROG SĂ-MI PĂSTRAȚI CREDITELE! Edited June 7, 2016 by Iustinian 36
Suly99 Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nici tu n-ai somn ma? :))) il iau sa il incerc, v 1 mi-a placut, cred ca si asta e bum, pe ce rezolutie joci tu la wars? +1
Dantes Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Nici tu n-ai somn ma? :))) il iau sa il incerc, v 1 mi-a placut, cred ca si asta e bum, pe ce rezolutie joci tu la wars? +1 800x600, nu, n-am somn :))
Nicuvaloare Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Genial, cred că ai salvat mulţi cu pc-uri puţin mai slabe cu ăsta, +1 pentru munca depusă.O întrebare am care mă tot seacă, nu înţeleg cum se vede aşa acolo în dreapta pentru că la mine se vede diferit şi mi-e scârbă de cât de urât să vede, mi-ar plăcea să se vada la fel ca şi ţie. Edited June 7, 2016 by Ibaliwen
Dantes Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Genial, cred că ai salvat mulţi cu pc-uri puţin mai slabe cu ăsta, +1 pentru munca depusă. O întrebare am care mă tot seacă, nu înţeleg cum se vede aşa acolo în dreapta pentru că la mine se vede diferit şi mi-e scârbă de cât de urât să vede, mi-ar plăcea să se vada la fel ca şi ţie. încarc wars 14, îți dau după edite cu linku de la kill-listu ăla !
Nicuvaloare Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 încarc wars 14, îți dau după edite cu linku de la kill-listu ăla ! Dacă se poate şi cum se adaugă că nu am avut de a face cu aşa ceva până acum :D
Dantes Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Dacă se poate şi cum se adaugă că nu am avut de a face cu aşa ceva până acum :D Ți-am explicat în PM tot ce trebuie să faci.
FabiaNAdv Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 mod strazi doar vreau sa il pun pe gta3 meu. app seamana gta 3 cu al tau =]]
R a y d e n Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 GG, frumos, +1. Dai armele din video-ul care l-ai pus la sunete?
Shady Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 fratele meu, Dante's. +1 pentru gta img-ul asta. Incearca sa mai faci cat mai bune.
Johhny. Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 ''Am ales acest tip de skins recolorate, deoarece noi nu deținem de un sistem anti-dmg pe coechipierul de echipă la war, iar cu această metodă poți evita să-ți seci colegi din mafie la wars trăgând în ei din greșeală.'' ''pentru oamenii orbi'', cum sa fii atat de orb incat sa nu vezi in cine tragi
Dantes Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 ''Am ales acest tip de skins recolorate, deoarece noi nu deținem de un sistem anti-dmg pe coechipierul de echipă la war, iar cu această metodă poți evita să-ți seci colegi din mafie la wars trăgând în ei din greșeală.'' ''pentru oamenii orbi'', cum sa fii atat de orb incat sa nu vezi in cine tragi Nu știu de ce îmi suferi mereu, apreciez.
Dantes Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 E legal sau nu pentru mafioți? scrie în engleză? scrie destul de clar că este legal în descriere.
Recommended Posts