.EXTAZZY Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Daca aveti timp, chef si va place ce fac, astept un like pe pagina de facebook si un mesaj. www.facebook.com/extazzy.design Fara jigniri in comentarii ca dau report. Multumesc! Quote
DeaNthelifer Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 O sa dau like, imi place cum lucrezi, good job! Quote
Maximilien Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Fa-mi si mie te rog daca iti face placere cateva exemple de avatare cu poza de la profilul meu, adica cea a skin-ului cu id 189. Poti adauga Numele meu pe ea in partea de jos (Marian.) sau habar n-am, gandestete tu la ceva frumos, poate un .gif sau altceva. Astept un @Quote sau un PM, mersi. Sunt foarte pretentios la astea :) Edited June 16, 2016 by -Marian- Quote
Denis_KMN Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Salut, imi poti face un avatar smecher, gen avatar live, care se misca si cu numele meu Kheops undeva in colt si cu o imagine smechera. Bafta. Quote
Recommended Posts