Jump to content

Aplicaţie - West Gangsters - CRML - Rank 5 School Instructors SF & Rank 5 Paramedic Department[RESPINS]

Recommended Posts

Posted (edited)

Informaţii din viaţa reală

Nume: Antonie Robert.

Ce vârsta ai?: Am 1 6 ani.

Ce hobby-uri ai?Principalul meu hobby este jucatul pe calculator iar după urmează liceul şi alte chestii neinteresante.

Ce gen de muzică asculţi?: Comercială şi remix-uri.

Descrie-te în minim 25 de cuvinteSunt din Craiova judeţul Olt. Am cei 7 ani de acasă. Sunt ambiţios, îmi place să lucrez în echipă şi îmi place să-mi fac prieteni noi. Mă integrez foarte repede în societate, îmi place să glumesc. Ştiu să mă comport într-un grup de oameni serioşi şi să-i fac să se simtă bine.

Informaţii SA-MP

Nickname: CRML.

Level: 34.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut mute şi în 2014 ban pentru auto-clicker.

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/CRML

Poză cu invitaţia http://imgur.com/T9RFpx0

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Clanul [FTW]

De ce l-ai părăsit?: Nu l-am părăsit, m-au dat afară, iar motivul nu-l ştiu.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Vreau să-mi termin treaba în LVPD cu rank 5 şi să încerc o altă facţiune paşnică.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?Pentru că este un clan destul de cunoscut şi mulţi playeri ar vrea să intre.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Ca să mă integrez şi eu în alte clanuri.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Mă înţeleg bine cu Energy, Raixen..

Edited by xStilX.
Posted

SXaBNj7.png, nu este cel adevarat, contul acum 1 saptamana l-am vazut pe un grup de SA:MP pe facebook

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp