Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Deci, acest copil este o paletă care prima dată când l-am văzut îi dădeam asa, iar după un timp a început să-mi sufere mereu cand ma vede și asta ma deranjeaza la el. Dacă știu că-s paletă, numai comentez coaie, stau în banca mea. E video vechi, dar îl repostez pentru cine nu îl știe pe Take{] mafiotu, zis si praf fără skin de dinozaur.

O scurta prezentare: O repostare pentru fanul meu Take[], care plânge mereu când intru pe green la paint.

Link catre filmulet: 
https://www.youtube.com/watch?v=KxHyFmzabas

https://www.youtube.com/watch?v=9CVienOLGeA

Și în această poză, intru și eu acum puțin pe green la paint și mă întreabă cineva dacă filmez, iar această suferință mică începe să sufere și am zis să reamintesc că e doar un mic copil care când l-am cunoscut, era fanul meu.

Os4A01c.png

Posted

Bai ratacitule, tu incepi sa-mi suferi ca am skin de dragon si tot tu vii pe forum lesinatule? Vii aici cu video-uri de acum 696969696969969 de ani?

P.S Macar pe samp sa fii si tu cineva.

• Upvote 1
Posted

Bai ratacitule, tu incepi sa-mi suferi ca am skin de dragon si tot tu vii pe forum lesinatule? Vii aici cu video-uri de acum 696969696969969 de ani?

e ceva, dacă și eu mai sufer la paint :)) .. sufăr doar când sunt sigur că X are cod 100%, dar nu ca tine, intru la paint și începi să plangi.

Și stai calm, nu vreau să fiu cineva pe samp, tu și ca restu copiilor de pe comunitate, smecheri pe internet că în liceu iti iei flegme si picioare-n cap.

Posted

e ceva, dacă și eu mai sufer la paint :)) .. sufăr doar când sunt sigur că X are cod 100%, dar nu ca tine, intru la paint și începi să plangi.

Și stai calm, nu vreau să fiu cineva pe samp, tu și ca restu copiilor de pe comunitate, smecheri pe internet că în liceu iti iei flegme si picioare-n cap.

Asta in care vise? 

Mai dai tepe la 20 de ani?

Posted

Dai un set acum cu el. Sa vedem cine e mai bun dintre voi.. toti avansam pe zi ce trece.. 

dacă îmi dă server fără lag-shot și etc, fac oricând.

Posted

se mai intampla

#dinozaur zis bomba la m4

Posted

dam un set, cine castiga posteaza, dupa am sa postez toate suferintele tale de la paint, sanatate

dă-mi server fără lag-shot și etc

Posted

bai dantes tu esti tampit la cap? la ce plm iti bati capu cu toti terminatii? merita asta atentie ? io zic ca nu. asta e o curva cu pedale si nimic mai mult, asta nu merita atentie ma intelegi tu pe mine? hai sa nu te mai vad ca dai atentie la toti sarmanii de 15 ani 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp