Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - qBanaT - fac rank 5 maine (Paramedic Department).[RESPINS]

Recommended Posts

Posted

Informaţii din viaţa reală:

Nume: Marius.

Ce vârsta ai?: Am 18 ani.

Ce hobby-uri ai?: Sa ma plimb cu prietenii, sa joc fotbal si sa joc samp.

Ce gen de muzică asculţi?: Ascult orice tip de muzica.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat sociabil cu cei din jur, imi place sa ma distrez cu prietenii, sunt sincer cu cei din jur si imi place sa ma fac remarcat prin felul meu de a fi. Sper ca pe parcurs sa ma cunoasteti si mai bine si sa va dati seama ca sunt exact cum m-am descris. Multumesc !

Informaţii SA-MP:

Nickname: qBanaT.

Level: 31.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am fost si jail admin si in acelasi timp am luat si un warn pentru limbaj vulgar. 

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/qbanat

Poză cu invitaţia http://i.imgur.com/jkirOON.png

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: uSp.

De ce l-ai părăsit?: Pentru ca erau mult prea putini membrii si nici nu prea erau activi.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac un FH frumos, sa ma fac remarcat prin felul meu de a fi si sa imi fac cat mai multi prieteni pe acest server.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Pentru ca am prieteni care se afla in acest clan si pentru ca imi place cum se comporta membrii clanului wG.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Imi place ca in acest clan se glumeste, se simt toti membrii bine si vreau sa ma alatur si eu acestui clan. 

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Alex219,PhenomeN, Olimpik, si multi alti care sunt la fel de buni si ma inteleg foarte bine cu ei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp