Victor.. Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) Are cineva vreo idee de ce mereu cand scriu ceva in chat caracterul meu loveste pe cineva? Am incercat sa activez / dezactivez modurile si la fel se intampla. Faza naspa e ca eu nu vad asta, insa alti jucatori vad si chiar le scade din HP. Cineva vreo rezolvare? Edited June 14, 2016 by Victor.. Quote
Solution L1xU Posted June 16, 2016 Solution Posted June 16, 2016 Asta este de la un mod, nu am idee de la care sau ce moduri folosesti tu, sunt N moduri pe net. Eu am avut problema asemanatoare la un mod pe skin, imi dadea un pumnal in mana mereu si imi luam kick pe motiv "weapon hack", asta era un mod ilegal pe comunitate, poate ceva gen ai si tu, sau poate ai setat din control sa lovesti/tragi cu arma de pe enter etc. verifica ambele variante. Quote
Victor.. Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Asta este de la un mod, nu am idee de la care sau ce moduri folosesti tu, sunt N moduri pe net. Eu am avut problema asemanatoare la un mod pe skin, imi dadea un pumnal in mana mereu si imi luam kick pe motiv "weapon hack", asta era un mod ilegal pe comunitate, poate ceva gen ai si tu, sau poate ai setat din control sa lovesti/tragi cu arma de pe enter etc. verifica ambele variante. Da, ai avut dreptate. A fost de la un mod. Am scos toate modurile si acum e ok. Mersi. Quote
Recommended Posts