Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

VtmDkCb.png

Salut, de ceva timp am inceput sa lucerz in Photoshop deoarece un prieten mi-a cerut sa incerc sa ii fac un avatar, eu unul nici nu stiam sa lucrez in acest program. Intradevar sunt la inceput, insa pe viitor vor arata si mai bine.

Astept sfaturi / pareri / critici.

MEpI27b.pngVTglSc8.pngRLA2CY3.pngwItZVQf.png

Edited by KimpRip.
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Salut, am revenit cu alte 4 avatare mult mai ok fata de primele realizate de mine.Sper sa va placa!

zWYrJ6e.pngCAexHUd.jpgjnA8cGR.gifkhBd3lM.jpg

Iti recomand sa nu mai pui stroke pe text, nu arata foarte bine, si iti recomand sa cauti niste fonturi la 'Discutii generale' la resurse.......si urmareste niste tutoriale pana iti faci propriul tau stil :D Succes !

Edit:pentru textul 'bugged' iti recomand fontul visitor, wendy cu size-ul intre 8-12

Edited by KiLL3r16
Posted

Iti recomand sa nu mai pui stroke pe text, nu arata foarte bine, si iti recomand sa cauti niste fonturi la 'Discutii generale' la resurse.......si urmareste niste tutoriale pana iti faci propriul tau stil :D Succes !

Edit:pentru textul 'bugged' iti recomand fontul visitor, wendy cu size-ul intre 8-12M

Multumesc de sfat, o sa il pun si in practica, momentan nu prea mai am fonturile pe care le-am avut, insa voi avea altele noi si mai bune.

• 2 years later...
  • Decath locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp