Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Programul Fraps cu filmare nelimitata

Salut, sunt Bad_Karma de pe serverul blue.bugged.ro, ownerul clanului cu tag-ul  [KSI]. Va dau un link cu Fraps cu filmare nelimitata potrivit pentru politisti, fiind si eu nu prea se gaseste sau nu sunt multi care sa stie sa il caute. Am decis sa ajut si eu mai multa lume cu acest topic. Accept orice critica, as aprecia un +1 pentru a face acest topic mai cunoscut. 

Download:

1.  https://www.mediafire.com/?qsts4vctqdc1y4m

2. http://www88.zippyshare.com/v/it6yg0HG/file.html

Instructiuni: Deschideti programul .exe si acolo stiti voi mai departe, banuiesc ca ati mai instalat ceva.

PS: Va setati voi setarile, tasta de pe care sa filmeze sau FPS-ul, tasta de fotografiere, locul unde sa apara FPS-ul sau mai exact daca doriti sa apara sonorul.

{+++}   In caz ca nu merge link va rog sa lasati mesaj sau comentariu!

Edited by Bad_Karma
  • Upvote 6
Posted (edited)

ON: GG.

OFF: Este pe  f i l e l i s t + tutorial.. si la fraps dar si la bandicam :)

Edited by JaxoN.BeleauA
Posted

Sigur filmeaza nelimitat? Il folosesti?

Logic. Daca vrei testează si tu, lasa l o perioadă on. Eu unu il folosesc si sunt multumit.

ON: GG.

OFF: Este pe f i l e l i s t + tutorial.. si la fraps dar si la bandicam :)

Ok, nu am verificat. Mulți poate nu au stiut la fel ca mine si de aia am ales aceasta cale. Daca a mai fost postat nu stiu dar nu e problema ca l-am reînnoit.
Posted

Merge pe windows xp?

Merge.

Bv

Mersi!

alt link ?

Link-uri noi adaugate in descriere, incearca-le si pe celelalte 2 si daca nu merg nici ele, PM.

Nu merge link-ul.

Link-uri noi in descriere, daca nu merg nici ele, PM!

Posted

In timp o sa va dea eroare: " this vile is virused or cracked. Folosesc de mult acest program. Trebuie doar un reinstall.

Posted

@Bad_Karma

@Shad0w

@Tibi

Bugged nu incurajeaza pirateria.

Nu e piratat, este cu licența. Daca sunt ceva probleme, o sa il steargă un admin.
  • 9 months later...
  • 7 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp