Alex Stancioiu Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick: BaccaExpertzNume real: AlexandruVarsta reala:12 dar sunt matur.De ce doresti sa te alaturi clanului nostru?: Vreau sa intru in clanul vostru deoarece imi doresc demult sa intru intr-un clan si imi place sa socializez cu oamenii . Si vreau sa va ajut pe voi sa deveniti cat mai buni.Screen /status (obligatoriu):https://gyazo.com/39e022f7fcf0ccfb092af2c284af78cdCe level detii?: Am level 3Ore jucate: am 6.28 oreUnde locuiesti? Locuiesc in bucurestiCate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): Eu petrec 4-5 ore pe zi pe samp fara sleep fara afkAdresa de skype?: baccavaloareCate ore pe zi poti fi activ si pe skype?: Pot fi activ 6-7 ore pe skypeDescriere (minim 15 cuvinte): Sunt matur , sociabil , intelegator , descurcaret , necertaret , amuzant si stiu sa ma integrez si sa trag bineEsti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu sunt intr-o factiune deocamdata Quote
Recommended Posts