Alex Stancioiu Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 *Nickname: BaccaExpertz *Level:3 *Ore jucate (Orange) si pe serverul unde ai jucat: 6.71 ore jucate *Profilul de pe panel (link):http://orangepanel.bugged.ro/profile/BaccaExpertz *Sanctiuni: Niciuna Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Minecraft , League Of Legends , CS:GO , FIFA *De ce vrei sa intri in clan: Eu vreau sa intru in acest clan deoarece imi place sa socializez cu lumea si vreau sa ajut clan-uri cu tot ce pot eu *Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu am mai fost in niciun clan pana acum , dar ma descurc :D *Planuri de viitor pe server?: Planuiesc sa fac multi bani , masini multe , sa ajut clanuri sa ajunga in top 5 si atat. Informatii legate de viata reala: *Prenume: Alexandru *Varsta reala:12 dar sunt matur. *Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt inteligent , amuzant , necertaret, de incredere , si stiu sa trag bine , stiu sa ma port frumos cu orice fel de oameni. Si atat :P Ce gen de muzica asculti?: Dubstep si trap Ce hobbyuri ai? Fotbal , gaming si scoala . Quote
Recommended Posts