Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Când intervine plictiseala, PC-ul e primul la care apelez, sau dacă nu o ieșire prin oraș nu strică.

Un fotbal de asemenea, merge câteodată.

Edited by Anndi
Posted

90% nu ati avut copilarie si nici nu o sa aveti! Deci nu mai are rost sa mintiti. La 13 ani voi deja aveti iPhone , laptop , tableta.. Asta-i copilarie? 

Posted

Cum spune si Mr.Jaks sunt multi dependenti de calculator,in special cei mici.Chiar si eu am un prieten dependent de calculator care probabil se sperie cand vede lumina zilei.De aceea poarta si ochelari.Deci un sfar ar fi sa mai lasati calculatorul de'oparte pentru a nu creea dependenta.Calculatorul nu aduce nimic bun,doar iti ocupa timpul si ti-l pierde.Eu nu spun ca nu stau la calculator dar in de'ajuns de mult in cat sa creeze dependenta.Un cuvant de incheiere: MAI IESITI BA AFARA DIN CASA!!!!!!!

Pai dragilor ori PC ori xbox nu-i tot acelasi shit?!

Posted

Mai bine era ca in anii 90 cand era plin de copii pe afara si se jucau. Astazi ei se intalnesc online si cred ca asta a afectat foarte mult omenirea in acesti ani.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

90% nu ati avut copilarie si nici nu o sa aveti! Deci nu mai are rost sa mintiti. La 13 ani voi deja aveti iPhone , laptop , tableta.. Asta-i copilarie? 

Bine Spus!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Am rămas odată fără PC 4 luni, şi am rezistat fără probleme. Eram afară toată ziua.

Acum stau la PC de plictiseală şi pentru că mi-e lene să învăţ =)).

• 2 weeks later...
Posted

Nu l-am avut 2 luni si nu am murit fara el. Am iesit afara cu prietenii si m-am putut concetra mai mult pe viata reala decat pe cea virtuala.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

As muri :D

Obsedat frate, sunt altii copii care nu au nici macar televizior, nici macar nu au vazut asa ceva si tu ai muri fara? Sa fim sinceri acum... de am fi in ipostaza lor am gandi altfel.