Chriis. Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Nu aş murii şi nici n-aş face boală fară PC. Am avut PC-ul stricat mai bine de 1 saptămână şi n-am murit. Bineinţeles că abea aşteptam să vina mai repede să ma joc. Să zicem că acum mi s-ar strica laptop-ul. În secunda 2 aş incerca să-l deschid. Să zicem că n-a mers. Îl las aşa şi plec cu el la reparat. Să presupunem că trebuie să-l las acolo 1 lună pentru reparaţii. Bun, aş venii acasă fără probleme, bineinţeles puţin trist cauză faptului că nu voi mai avea laptop, dar în mintea mea mă gândesc şi eu că am multe lucrurii de făcut pentru a nu mă plictisii. Acum, voi enumera mai jos lucrurile care le-aş face eu fără laptop/pc anti-plictiseală. Mi-aş da drumu la televizor. Aş asculta muzică . M-aş juca pe telefon. Aş ieşii afară. M-aş uita peste tot prin casă şi aş găsii ceva interesant de când eram mic. M-aş uita la poze. Aş dormii. Sunt foarte multe lucruri de făcut când nu ai PC. Cel puţin, eu unul nu cred că aş murii fără laptop. Quote
King.Ceausescu Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Am vazut aici numai oameni maturi " ar citi, s-ar plimba cu bicicleta, ar iesi cu prietenii" .. A venit iarna, ce faceti ? Unde va plimbati voi cu prietenii, cu bicicleta ? Ar fi buna viata fara PC pentru mine, poate putin plictisitoare, dar ar fi ok, iarna ar fi mai rau putin . Quote
RAIN. Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Eu nu sunt dependent de PC. Daca am cu cine iesii afar', stau toata ziua, si uit de el. Asa, fac si eu dar din pacate...In timpul saptamanii ies mai rar. Quote
CoSmE Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 l-am avut stricat, dar am reusit sa supravietuiesc. va recomand sa lasati calculatoarele si sa mai iesiti pe afara. Quote
Diam0nd Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Dacă n-aș avea PC.. simplu, n-aș sta la el . 1 Quote
Ramo Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Normal, sunt multe alte lucruri de facut inafara de calculator, cel putin in cazul meu. Nici nu i-as simtii lipsa. Quote
Bytza Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Eu sunt cu sportul :)), rugby , sala .. doar in timpul liber ma joc Quote
stangaby98 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Am avut pc stricat 5-6 luni si a fost foarte frumos fara el :)) . Quote
Ghet Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Am stat 2 saptamani fara calculator... Am crezut ca v-oi muri fara sa mai vad un pc la mine in casa Asa eram de plictisit , incat m-am uitat la Acces Direct si la WoWbiz Insa dupa cele 2 sapt.. "dupa mine s-au parut ANII SI ANii" Mi-am cumparat un nou... cel vechi fiind undeva ascuns prin casa! Fara calculator as muri! Desigur.. pot sa stau fara el .. 3-4 zile MAXIM! Bag un fotbal.. "Mananc o shaorma" , ma plimb.. ies la o terasa cu prieteni... 1 Quote
Lyotz9875 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Recunosc stau destul de mult la PC dar nici exagerat... Quote
kanner Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Sunt multe lucruri mult mai interesante de facut decat sa stai in fata calculatorului. Edited January 31, 2014 by Costi. Quote
AIM.Egzekut0rr. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Daca nu as avea calculator, ies afara cu prietenii sau gasesc o activitate. Quote
Ghet Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Mi-as cumpara o rabla de masina.. gen tico.. si l-as face Asa: http://www.youtube.com/watch?v=KB_F4di9oi0 Quote
maaro77 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Pai eu cred ca as fi mai odihnit, avand in vedere ca PC-ul iti oboseste ochii si te molesesti, dar ar fi prea plictiaitor... Quote
ionutssIT Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Daca sar strica e ca si cum as muriii :exclamation: as incerca orice :-? mias descarca sa mp pe cell si mas juca si daca nu ar merge :unsure: mas duce la biblioteca (ca acolo is pc cu net) si mas juca acolo :P as face orice .t/c. Quote
Spellix Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 as iesii afara.desigur daca s-ar strica si pc-ul prietenilor ca .. Quote
horatiu_fcsb Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Calculatorul este o prostie de care toti ne-am atasat..deja copilaria se traieste online, o sa se duca generatia urmatoare tot mai rau in jos. Quote
Kazimiruleaza Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 (edited) Cam așa, man! Hmm, mai nou in ziua de azi calculatorul a devenit o dependenta, mai ales pentru cei "mici". Non-stop pc, se strica fac scandal, e o chestie nu tocmai buna, si nu doar din punct de vedere al sanatatii ci si al socializari.. Insa acest lucru poate fi controlat de parinti. La noi astia "mari" lucrurile stau altfel, cred, cel putin pentru mine, pc-ul reprezinta doar o metoda de a ma relaxa dupa o zi de munca. Sau un mijloc de comunicare cu prieteni. Iar daca e sa se strice[nu ca nu ar fi deja..]probabil mi-as petrece mai mult timp citind, sau in caz de plictiseala m-as baga pe Xbox. Eu unul mă bucur că n-am avut calculator la vârsta la care chiar nu aveam nevoie de calculator.. și anume în copilărie... copilărie pe care mi-am trăit-o exact cum ar trebui s-o facă orice puști, afară, la joacă, nu pe calculator în samp. Daca sar strica e ca si cum as muriii :exclamation: as incerca orice :-? mias descarca sa mp pe cell si mas juca si daca nu ar merge :unsure: mas duce la biblioteca (ca acolo is pc cu net) si mas juca acolo :P as face orice .t/c. You have a great problem! :3 Edited February 14, 2014 by Kazimiruleaza Quote
bobifatal Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Hmmm...M-as pune "cu burta pe carte" ca anul asta am si capacitatea. Quote
Recommended Posts