Jump to content

Cerere - AIM - Arialace [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Bogdan.
Varsta: 16 Ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut ma numesc Bogdan, locuiesc in Bucuresti. Sunt un tip amuzant si atent la detaliile din jurul meu. Am bunul simt, stiu de gluma si nu ma supar din orice.. Sunt un om foarte bun la suflet si-mi place sa fiu bun cu toti intr-un colectiv.. Descrierea despre mine nu este cine stie ce, dar sunt o ELITA pentru prieteni. Multumesc pentru atentie.

Locatia(Oras): Bucuresti.
Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Arialace
Nivel : 7
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: De cand s-a deschis server-ul.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut nici un ban, dar am un warn pentru /q la somatii.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/E3II64D
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/ArialAce | Tin sa precizez ca duminica iau rank 5.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am nici o altercatie.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): -
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost pana acum.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Rocket League.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu am momentan nici un prieten acolo.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.
Experienta DM [ ()/10]: 10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: homie.bugged
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece sunt membrii veterani in clan, este un clan "smeker" cu playeri care merita sa fie in el. Este un clan cu un nivel foarte sus si foarte respectat si as vrea sa fac parte din el deoarece ma simt in stare sa nu fac de ras acest clan cu nimic si vreau sa ma asociez cu lumea.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Depinde, cu ce este nevoie.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp