qDerek Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 (edited) Salut!Nu cred ca ma stie nimeni deoarece sunt un player nou pe bugged.....Oricum,de cateva zile am descoperit si eu Photoshop-ul si dupa parerea mea ma descurc destul de bine.Recent am incercat sa fac un userbar unui prieten.Mie imi place cum a iesit.Daca sunteti curiosi sa vedeti pasii ofer .psd! Astept pareri / critici. Edited June 30, 2016 by qDerek 3
qDerek Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Am aici un mic cadou pentru .Adrian. Sper sa iti placa :D 1
KiLL3r16 Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Salut:-iti recomand sa te preocupi mai mult de avatare si sa lasi gif-urile....de multe ori strica poza. -la al doilea text, adica bugged, foloseste visitor, wendy, 04b03 cu size intre 8-12. - incearca sa vezi cateva tutoriale si sa-ti faci un anumit stil pe care sa-l ajustezi cu timpul. In rest sunt frumoase lucrarile fiind la inceput si iti urez mult succes in continuare :D
qDerek Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Salut:-iti recomand sa te preocupi mai mult de avatare si sa lasi gif-urile....de multe ori strica poza. -la al doilea text, adica bugged, foloseste visitor, wendy, 04b03 cu size intre 8-12. - incearca sa vezi cateva tutoriale si sa-ti faci un anumit stil pe care sa-l ajustezi cu timpul. In rest sunt frumoase lucrarile fiind la inceput si iti urez mult succes in continuare :D Mersi mult pentru sfat,asa o sa fac :D
qDerek Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 frumoase pentru inceput, dar poti mai mult. kw! ;) Mersi! Și stiu ca pot mai mult dar sunt incapator :D
Recommended Posts