Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut!Nu cred ca ma stie nimeni deoarece sunt un player nou pe bugged.....Oricum,de cateva zile am descoperit si eu Photoshop-ul si dupa parerea mea ma descurc destul de bine.Recent am incercat sa fac un userbar unui prieten.Mie imi place cum a iesit.Daca sunteti curiosi sa vedeti pasii ofer .psd!

Astept pareri / critici. dBGzFlj.gif

Edited by qDerek
  • Upvote 3
Posted

Salut:-iti recomand sa te preocupi mai mult de avatare si sa lasi gif-urile....de multe ori strica poza.

-la al doilea text, adica bugged, foloseste visitor, wendy, 04b03 cu size intre 8-12.

- incearca sa vezi cateva tutoriale si sa-ti faci un anumit stil pe care sa-l ajustezi cu timpul.

In rest sunt frumoase lucrarile fiind la inceput si iti urez mult succes in continuare :D 

Posted

Salut:-iti recomand sa te preocupi mai mult de avatare si sa lasi gif-urile....de multe ori strica poza.

-la al doilea text, adica bugged, foloseste visitor, wendy, 04b03 cu size intre 8-12.

- incearca sa vezi cateva tutoriale si sa-ti faci un anumit stil pe care sa-l ajustezi cu timpul.

In rest sunt frumoase lucrarile fiind la inceput si iti urez mult succes in continuare :D

Mersi mult pentru sfat,asa o sa fac :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp