KiLL3r16 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Evolutie foarte rapida :D Poate peste cateva luni te vad designer.......oricum ai fi mai activ fata de cei prezenti
qDerek Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 New: Astept pareri / critici :D Evolutie foarte rapida :D Poate peste cateva luni te vad designer.......oricum ai fi mai activ fata de cei prezenti Mersi :D
spleeff Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 cât de cât, nu mai pune așa mult blur, dă urât rău. pune drop shadow pe texte să se vadă puțin mai bine nu mai pune borderul acutal, pune black border, e cel mai frumos pentru majoritatea avatarelor
qDerek Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 cât de cât, nu mai pune așa mult blur, dă urât rău. pune drop shadow pe texte să se vadă puțin mai bine nu mai pune borderul acutal, pune black border, e cel mai frumos pentru majoritatea avatarelor Mersi pentru sfat!
Kose Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Incearca sa le faci mai inchise sunt mult prea stralucitoare, incearca sa schimbi marginea in negru si fontul de la BUGGED foloseste fontul ”wendy”.In rest totul e ok, gj. Edited July 8, 2016 by Kose
qDerek Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Incearca sa le faci mai inchise sunt mult prea stralucitoare, incearca sa schimbi marginea in negru si fontul de la BUGGED foloseste fontul ”wendy”. In rest totul e ok, gj. Mersi!
qDerek Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 New: Aștept orice părere, apreciez absolut orice critică ce mă poate ajuta să mă perfecționez.
.BiGGie Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Intresante creatii. Stock? http://i.imgur.com/IzCqqb0.png
qDerek Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Chiar o sa folosesc acea poza cu politia, in semnatura mea. O treaba foarte buna. Mersi.
Hutchinson Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 New: Aștept orice părere, apreciez absolut orice critică ce mă poate ajuta să mă perfecționez. Mai lucrează la blur şi text. Ai aici o multitudine de font-uri click şi o mulţime de tutoriale blur pe yt. Am revenit cu niste semnaturi :D Ai exagerat cu brush-ul ăla, nu arată bine, pune-l pe screen, textul secundar "Bugged.ro" ţi-aş sugera să-l pui sub "Member of...".
qDerek Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 @ Grey - La avatare stiu ca mai am mult de lucru,si mersi pentru sfat.Dar semnaturile acestea sunt doar un model,daca o sa vrea cineva o semnatura ca cele de mai sus,o sa scad opacitatea acelui brush.
icsDe Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Te pricepi, eu am PS de 3 luni si abeea stiu sa sterg ceva :)
Hutchinson Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Te pricepi, eu am PS de 3 luni si abeea stiu sa sterg ceva :) Eu am 2 luni în Photoshop şi lucrez mai bine decât tine.
Hutchinson Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Uite si 3 avatare :D Aiurea, tocmai ce ai stricat 3 avatare aproape ok cu nişte bordere nasoale şi pattern-uri, mă dezamăgeşti, scoate chestiile astea, fă un border de 1 px negru şi fără pattern, o să arate mult mai ok.
Maniacu. Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Arata bine, semnaturile sunt chiar belea, la avatare mai ai de lucrat.
qDerek Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Arata bine, semnaturile sunt chiar belea, la avatare mai ai de lucrat. Mersi.
Recommended Posts