Jump to content

Recommended Posts

Posted

New: 6l2cJ6E.png abtey0p.png yaqbr7E.png aqK7TSo.png l88RJih.png m4EQzgv.png IzCqqb0.png uRNWK8q.png 

Astept pareri / critici :D

Evolutie foarte rapida :D Poate peste cateva luni te vad designer.......oricum ai fi mai activ fata de cei prezenti

Mersi :D

Posted

cât de cât, nu mai pune așa mult blur, dă urât rău.

pune drop shadow pe texte să se vadă puțin mai bine

nu mai pune borderul acutal, pune black border, e cel mai frumos pentru majoritatea avatarelor 

Posted

cât de cât, nu mai pune așa mult blur, dă urât rău.

pune drop shadow pe texte să se vadă puțin mai bine

nu mai pune borderul acutal, pune black border, e cel mai frumos pentru majoritatea avatarelor 

Mersi pentru sfat!

Posted (edited)

Incearca sa le faci mai inchise sunt mult prea stralucitoare, incearca sa schimbi marginea in negru si fontul de la BUGGED foloseste fontul ”wendy”.
In rest totul e ok, gj.

Edited by Kose
Posted

Incearca sa le faci mai inchise sunt mult prea stralucitoare, incearca sa schimbi marginea in negru si fontul de la BUGGED foloseste fontul ”wendy”.

In rest totul e ok, gj.

Mersi!

Posted

New: Zk92rXi.png t3e59A4.png 5i6Sn0F.png NQrz3xU.png M3EII2S.png acnJbGD.png RLT4FKG.png JErUesb.png 5JKtZ2C.png xoMhKBZ.png qQ7puVZ.png 76bwk2y.png XCGggAu.png eto5bAu.png nNWSI1s.png

Mai lucrează la blur şi text. Ai aici o multitudine de font-uri click şi o mulţime de tutoriale blur pe yt.

Am revenit cu niste semnaturi :D

rYdP2M4.png

teLIU93.png

5MUxvSL.png

Ai exagerat cu brush-ul ăla, nu arată bine, pune-l pe screen, textul secundar "Bugged.ro" ţi-aş sugera să-l pui sub "Member of...".

Posted

@ Grey -  La avatare stiu ca mai am mult de lucru,si mersi pentru sfat.Dar semnaturile acestea sunt doar un model,daca o sa vrea cineva o semnatura ca cele de mai sus,o sa scad opacitatea acelui brush.

Posted

Uite si 3 avatare :D 

4HTh7IV.png

2tvJ4Cq.png

NyYY2VU.png

Aiurea, tocmai ce ai stricat 3 avatare aproape ok cu nişte bordere nasoale şi pattern-uri, mă dezamăgeşti, scoate chestiile astea, fă un border de 1 px negru şi fără pattern, o să arate mult mai ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp