iulyanz0r Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: IulianVarsta: Am 21 de ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):In primul rand, ma numesc Iulian, am 21 de ani si locuiesc in judetul Tulcea. Sunt student la Facultatea de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima Constanta. Sunt un tip serios, matur, responsabil si capabil de a lucra in echipa. Nu imi plac conflictele, oamenii prefacuti si mincinosi. Printre hobby-urile mele senumara fotbalul si pescuitul.(fac o saramura de biban mai ceva ca la Masterchef).Locatia(Oras): Tulcea, dar fac facultatea in Constanta.Ce gen de muzica asculti?: Cam orice gen. Recunosc ca nu imi place muzica rock deloc.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : iulyanz0rNivel : 8Nume folosite anterior: iulyan95 / stefan[] (blue)Vechime pe server:Pe orange am inceput sa joc acum fix 10 zile. Pe comunitate, am o vechime de peste 2 ani de zile, dar cu cateva pauze.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat pentru cheats. Greseala pe care am facut-o de nab ce eram. Oricine merita o a doua sansa.Poza cu invitatie:https://postimg.org/image/p5xx2gsef/Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/iulyanz0r Asa cum am zis, pe orange joc de 10 zile si urmeaza sa intru intr-o factiune pasnica in 2-3 zile. Acesta este FH-ul meu de pe blue: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefan[]. Cu punct la final. Pe acel cont, in acest moment joaca varul meu. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nicio problema cu niciun membru al clanului. Baietii cu valoare se respecta.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Pe orange nu. Pe blue am mai fost in cateva clanuri care nici numele nu le mai stiu, atat de importante erau.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost. Pe blue am stat in jur de 30 zile si am iesit deoarece urma sa sustin un examen si nu am mai jucat o perioada de timp. Iar pe green am stat in jur de 40 zile.Ce alte jocuri mai joci?: Nu am timp de alte jocuri.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Multi dintre voi v-ati schimbat numele, eu am stat departe de sa:mp vreo 7 luni si nu stiu cat ne mai cunoastem. In general ma inteleg bine cu oricine te respecta. Cu Timer nab-ul pot spune ca ma inteleg cel mai bine ca e la fel de nab ca mine.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.Experienta DM [ ()/10]: Urasc DM.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: In privat.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Este clanul meu favorit, nu oricine poate sa faca parte din el. Am un respect deosebit pentru istoria acestui clan, pentru membrii care sunt sau au facut parte din acest clan. Aici m-am simtit cel mai bine, iar pentru mine, sa fac parte din AIM e ca si cum as fi co-lider la o factiune.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu experienta mea, cu tot ce va fi nevoie.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, il am deja de cand am fost in clan.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Normal. Exista mandrie mai mare? Edited July 1, 2016 by AIM.Iulyanz0r.
Elisei Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Pro, nu cred ca era nevoie sa aplice, a fost in aim pe cele 2 servere
Recommended Posts