Fredy Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Nick: AriseTip(avatar/semnătură/logo): avatarStock(obligatoriu): http://imgur.com/HLJfJLdText: AriseDetalii: Sa fie frumosDetalii despre text: Vreau font " Mustang ", textul sa fie transparent si jos in mijloc si cu niste " scantei " Quote
ZENN. Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Daca imi apreciezi munca, nu uita sa apesi . Sper sa-ti placa. 1 Quote
Fredy Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Daca imi apreciezi munca, nu uita sa apesi . Sper sa-ti placa. Mersi dar mai astept Quote
Hutchinson Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 (edited) Salutare. v1: v2: Edited July 1, 2016 by .White Quote
Fredy Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Salutare. v1: v2: Mersi, ale imi plac cel mai mult dar mai astept Quote
MRS. Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 @@Arise., sper sa-ti placa. Nu am folosit nici font mustang si nu am pus nici scantei, deoarece eu zic ca arata mult mai ok asa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi 1 Quote
Fredy Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 @@Arise., sper sa-ti placa. Nu am folosit nici font mustang si nu am pus nici scantei, deoarece eu zic ca arata mult mai ok asa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi Putin cam multa ceata, daca ai mai slabi putin efectul ar fi super Quote
Recommended Posts