SPARTAN Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Quote
azteKK Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Decizia ta, baftă. Edited December 23, 2014 by Azte. Quote
LetSmoKe Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Sper sa mori P.S: Tinem legatura Quote
Sapilif Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. :( :( :( Bafta man, nu uita de Shap33 nabu', ne auzim. :( Quote
GabiRadu Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Succes, chiar daca era bine cu tine. ( e mai bine fara =]] ) Sarbatori fericite! Quote
GBZ Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Succes colega, ţinem legătura. Sărbători fericite! Quote
RIPZOR Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Unde e fratele tau spartan.cereteste? Quote
SPARTAN Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Pentru viitorul sublider: Numai bine! .omg. Quote
Yakamura Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Mi-a facut placere sa va cunosc si sa fac parte din aceasta familie unita. ^_^ Sper ca n-am suparat pe nimeni aici si ca am ajutat factiunea cat de cat. Sa ramaneti la fel de uniti si de respectati ca pana acum. RIPZOR, sper sa faci o alegere buna. Numai bine! Tinem legatura. Bafta multa. Quote
GabiRadu Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 La culcare, daca stati treji nu vine Mosu' ! :unsure: Noapte Buna! Quote
cosmin22 Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) Craciun Fericit ! Edited December 25, 2014 by Cosmy. Quote
Arrow_ Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Romana: Craciun fericit! | English: Merry Christmas | Spanish: Feliz Navidad | Germany: Frohe Weihnachten | Italy: Buon Natale Quote
GBZ Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Craciun fericit! ;) Asemenea. Felicitări pentru helper 2 :< Quote
satanaboss Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Craciun fericit ma gbz, ce mai faci ? Salut'l pe ripzor din partea mea si pe rebe :* merci ai scuze pt post aici :)) Quote
GabiRadu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Neata. (:| ON: Sarbatori fericite. Felicitari pentru helper 2, Sapilif. ;) Quote
Sapilif Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Asemenea. Felicitări pentru helper 2 :< Mersi m33n! Neata. (:| ON: Sarbatori fericite. Felicitari pentru helper 2, Sapilif. ;) Mulţam! Gg Rebe, gg noiillor instructori de pe HOF! ;) :d Noroc cu 4g, astept sa revina netu... :| Quote
GBZ Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ia cineva rent la mine? E prea tare casa.. Quote
RIPZOR Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ia cineva rent la mine? Daca nu ai wifi degeaba.. Quote
cosmin22 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Daca nu ai wifi degeaba.. no? M-a costat un salariu, dar a meritat, noua mea inovatie. Edited December 26, 2014 by Cosmy. 1 Quote
RIPZOR Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 (edited) Mai noi faci videoclip cand te injura cineva si daca face dm faci poze, imi lumineaza ziua astfel de reclamatii. .omg. Testul cu Freddy69 Testul cu Rrazor Edited December 27, 2014 by RIPZOR Quote
Recommended Posts