Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am aruncat o privire pe aici si am o propunere. La "Sedinta saptamanala"  nu a mai postat nimeni din data  de 18.01.2015.

Intrebarea mea este urmatoarea: Pot sa ma ocup eu de acest topic? Desigur,nu este nici o suparare daca nu se poate. Va multumesc pentru timpul acordat. :D  :D 

Posted

Am aruncat o privire pe aici si am o propunere. La "Sedinta saptamanala"  nu a mai postat nimeni din data  de 18.01.2015.

Intrebarea mea este urmatoarea: Pot sa ma ocup eu de acest topic? Desigur,nu este nici o suparare daca nu se poate. Va multumesc pentru timpul acordat. :D  :D 

eu am facut poza pentru sedinta... stiam eu ca am uitat ceva. desigur ca poti, contacteaza-ma in game si iti zic cum sa procedezi.

Posted (edited)

Salut. Am si eu o intrebare daca se permite si sper sa nu fiu sanctionat. Pot sa schimb Raspunsurile de la testul de Gun in Binder?

Am raspunsurile Normal: 

A. Cand omori/ ataci, primesti jail+ suspendarea lic.
B. Cand comiti o infractiune si primesti Ban.

C. Lupta pana la moarte si primesti WARN.

Si sa le schimb asa:

A. Lupta pana la moarte si primesti WARN.

B. Cand omori/ ataci, primesti jail+ suspendarea lic.

C. Cand comiti o infractiune si primesti Ban.

Am adresat aceeasta intrebare deoarece, uni in timpul testului imi spun raspunsurile direc fara sa adresez intrebarile. Imi cer iertare daca am fost direct. Va multumesc.

Edited by Pam88
Posted (edited)

Nu stiu daca voua vi s-a ma intamplat, dar eu vedeam la un momentdat unu din jucatori sub masina. Am intrebat civilizat ce cauta acolo, dar el mi-a dat un raspuns total vulgar dar am tacut. Ma gandeam la un moment sa ii fac pos dar am zis  "lasa " .

Si astfel  mi-a trecut prin gand sa le acord o mana de ajutor. Si asta am si facut, nu am gresit cu nimic.

Deci baieti stitii cum se numeste sau cum se spune cand ramai fara benzina?

Va zic eu: ( Pana .................) Nu vreau sa spun pe fata sa nu fie o usoara jignire.

http://youtu.be/Tf01TLdS_IQ

Edited by Pam88