Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Care mai e treaba pe la colegi din LV? .omg. :D

E bn mai ales ca in ultimele ore am facut greu fata la toate ceterile.Dar m-am descurcst fara probleme.
Posted

Momentul acela in care vreau sa acord rank unui membru insa fix atunci imi spune "ripzoor da si mie rank ca am zile".

Este ca si acel moment cand vine un player la tine si iti spune "mane te rog eu dami 5kk am nevoie urgent ti dau inapoi in 2 zile" ?  =]

Posted

@Mircea ma dezamagesti... http://i.imgur.com/eCH6j3Q.png

nu am facut eu alea. oricum, sunt mult mai praf ca ale noastre.

@@RIPZOR, iti multumesc pentru sansa acordata si pentru ca m-ai primit aici, dar a sosit momentul sa parasesc factiunea (mai multe detalii la demisii).

Daca am gresit unuia dintre voi, imi pare foarte rau, imi cer mii de scuze. Sunteti toti niste oameni extraordinari, de nota 100 si doresc sa va multumesc pe aceasta cale ca m-ati primit aici cu bratele deschise si m-ati ajutat sa ma adaptez noului mediu.

Oricum, am sa ma intorc, candva. Dupa mult timp, RIPZOR, factiunea ta a ajuns pe lista mea de respec. Nu am mai fost de mult intr-o factiune care sa ma atraga asa tare si pentru asta vreau sa-ti multumesc.

Bafta tuturor, sper sa tinem legatura.

Posted

O seara buna in continuare pe mine unu m-au obosit incepatori "mane dar cum platesc" cum sa dau /showlicences" "unde vad id-ul tau" ahh  -_- =]] Noapte Buna

Posted

Baietii va urez mult succes in continuare cu factiunea. Regret ca nu stau mai mult, dar nu-mi plac unele chestii. Aveti grija ce faceti si stati mereu cu fraps/bandicam ON !! Toti post-hunterii fac reclamatii retardate si ve-ti fii sanctionati pe nedrept. Daca va suna [AIM[.Moshu] si vrea licenta, va rog din tot sufletul SA-L IGNORATI, este un mistocar care face DM si dupa tot el comenteaza si tot el face post.

Poate pe viitor vom mai fii iar colegi, fie ca e in School Instructors fie ca e in alta factiune.

Salutarile mele lui SkyRemZ, PeNNy, Maky98, AIMGogan, Maribu si la toti instructorii (imi cer scuze, nu mi-a venit niciun alt nume in minte, cu ei am vorbit aseara). Sunteti toti instructori grozavi, aveti grija ce faceti in continuare ;).

@@RIPZOR - Faci o treaba buna cu factiunea dar ar trebui sa ai mai multa incredere in actiunile membrilor tai si sa-ti dai seama cand un kkt de om minte cu nesimtire.

Check "Cereri demisii" te rog si da-mi uninvite cand intrii pe server, de preferat pe la ora 12:00. Multumesc !