Arrow_ Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 @RIPZOR testele sunt bune, ai scapat de FW data asta, de acum sa le postezi la teste verificate. Aici: http://forum.bugged.ro/topic/50697-school-instructors-teste-verificate/ Quote
Yakamura Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Noapte buna fetili. Noapte buna fata Quote
RIPZOR Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! 9 Quote
GabiRadu Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! Succes. Toate respectele, om de nota 10++. Quote
GBZ Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! Succes! Mare om, mare caracter. Jos pălăria! Quote
cosmin22 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! Bafta man, mult succes in continuare. Quote
SPARTAN Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! Bafta vaco, pwp. http://forum.bugged.ro/topic/25529-school-instructors-amintiri-pozevideoclipuri/?p=1338772 Quote
Sapilif Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! Multa bafta Reep, o sa ne fie dor de tine man! :( Pot sa zis ca am invatat multe lucruri in S.I., nu a fost o alta factiune care sa imi placa la fel de mult. Sper se ne auzim toti in continuare pe la 'Discutii generale' si sa tinem legatura. Succes mai departe! PS: Credeam ca e sambata azi, adica LOL, n-am facut CQ, sry m3n :))) Gege wp Para! Edited December 28, 2014 by Sapilif Quote
GBZ Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Felicitări Paradise pentru Lider. Ai grijă de funcţie. Succes! Quote
Paradise Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Se pare ca a ajuns si ziua asta, nu credeam ca o sa renunt asa devreme, mi-a placut extrem de mult sa fiu lider. Dupa 500 zile e foarte greu sa schimb HQ-ul, o sa imi fie dor de licente. Mult succes tuturor membrilor sper sa ajungeti jucatori adevarati nu noobi care merg pe contra-sens si te injura, o parte din cei care mi-au fost membri sunt acum lideri/ helperi/ admini succesul asta nu pot sa mi-l asum, depinde de voi unde ajungeti. Am aflat ca misiunea unui lider nu este de a castiga turfs sau de a da FW, uninvite ci aceea de a scoate membri mai buni de cat el. Multi au intrat avand o imagine de "noob" dar au iesit cu o experienta, nu conteaza daca intri in factiune si esti nobi, conteaza sa nu ramai. Stiu ca v-am mancat nervii cand nu va dadeam rank pentru ca imi cereati pe /f dar am facut asta pentru a invata o lectie importanta: rabdarea, fara rabdare nu ajungeti sus, iar din amenzile piperate sper ca ati inteles ca trebuie sa fiti atenti, calitatea pe primul loc, nu cantitatea. Nu fiti pupincuristi/ invidiosi si disperati dupa functii, o sa aveti succes doar pe moment. Nu uitati de unde ati plecat si nu puneti la suflet orice vorba de 2 lei care va este adresata, capu sus si mergeti inainte, puteti invata multe lucruri din SA:MP, depinde de voi, e un joc dar daca nu te straduiesti putin nu o sa inveti nimic din el. Va urez multa bafta, cand o sa aveti nevoie de un sfat sau de ajutor sa ma cautati. Succes tuturor! Succes cu adminul Marian, imi va fi dor sa te vad pe /f. Quote
CodrinGribincea Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Succes RIPZOR, să mai vii pe la noi. Quote
CodrinGribincea Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Pentru cei ce nu mai au KeyBinder ( este cu tot cu cu licente ): Click Quote
CodrinGribincea Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 LetSmoke, te-am luat la asisturi.:O Quote
GBZ Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 La mulţ ani foştii mei colegi. Vă doresc un an nou mai bun! Quote
Recommended Posts