Jump to content

Recommended Posts

Posted

eu credeam ca stii :s:s, e schimbat de 2 saptamani..

cand am vazut ca trebuie sa iti mai dau un fw am stiut ca trebuie neaparat sa dau de tine

Imi pare rau Para... dar na, nu-s genu' / n-am fost, dar pur si simplu nu am putut si nu am avut timp, mi-am propus clar, daca nu mai reusesc nici un urmatoarea sapt. sa fac ceva, ar trebuii sa las sa:mp-ul la o parte pentru o perioada. Momentan, merge. Asta e!

Posted

Paradise...ai grija cu verificatorii,aseara am intrat 2 sec pe joc,si vedeam cu ii explicau unuia ca nu are poza cu 100k in testul cerut,care il postase la teste verificate,acum vad ca a retras testul,probabil sau inteles pe joc in asa fel incat ca si cum nu i l-a cerut  ;) .

si problema ta este?

Posted

Paradise...ai grija cu verificatorii,aseara am intrat 2 sec pe joc,si vedeam cu ii explicau unuia ca nu are poza cu 100k in testul cerut,care il postase la teste verificate,acum vad ca a retras testul,probabil sau inteles pe joc in asa fel incat ca si cum nu i l-a cerut  ;) .

cine, unde, cui? ai facut poza?

Posted

pai lu gangsta i se ceruse testul cred ca de cosmy,dar nu am facut poza..nu aveam de unde sa stiu ca il retrage :)) ... se vede la teste verificate ca a dat edit si a scris wrong.

:||

Posted

Asta e noul meu cont pe forum. Sunt Danny_Smk.
Am avut probleme cu acel cont, nu mergea sa dau 'reply to this topic' la nimic...
Ne vedem pe game.

Posted

In primul rand va salut. Vreau sa discut in legatura cu Black-List-ul. Stiu ca nu are cine sa se ocupe de acesta dar cum uni pleyeri au aflat ca nu mai exista profita de moment. Astazi pe data de 11*03*2015 am avut un client. Dupa cum a stricat la mine " BA " mia-m dat seama ca este un copil fara speranta. $$Smeker$$ . Acesta este asa numitul client. Si sa nu uit sa va arat si ce comportament are in fata unui Instructors. http://imgur.com/a/YGBoA#7. Nu am mai acordat licenta acestuia. Daca am gresit in ceea ce am facut sunt dispus sa sa fiu sanctionat. Si inca o dovada ce tupeu are sa vorbeasca si la reclamatie facuta de mine in potriva lui. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/329726.

Va multumesc pentru timpul acorda. O zi buna in cotinuare va doresc.

Posted

In primul rand va salut. Vreau sa discut in legatura cu Black-List-ul. Stiu ca nu are cine sa se ocupe de acesta dar cum uni pleyeri au aflat ca nu mai exista profita de moment. Astazi pe data de 11*03*2015 am avut un client. Dupa cum a stricat la mine " BA " mia-m dat seama ca este un copil fara speranta. $$Smeker$$ . Acesta este asa numitul client. Si sa nu uit sa va arat si ce comportament are in fata unui Instructors. http://imgur.com/a/YGBoA#7. Nu am mai acordat licenta acestuia. Daca am gresit in ceea ce am facut sunt dispus sa sa fiu sanctionat. Si inca o dovada ce tupeu are sa vorbeasca si la reclamatie facuta de mine in potriva lui. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/329726.

Va multumesc pentru timpul acorda. O zi buna in cotinuare va doresc.

Il poti reclama pe panel, nu trebuie sa te stresezi atat, ca el sunt multi altii.

Posted

imi cer scuze ca saptamana aceasta nu pot face " Sedinta saptamanala". Aseara in timpul sedintei am avut probleme cu SA:MP-ul. Am avut Desyng foarte mare. Si am fost nevoit sa ies de tot din server. Astept orice pedeapsa din partea lui Paradise sau a lui FunnyMan. mentionez ca pot fi sanctionat deoarece nu am dovada. Va multumesc si imi cer iertare,