David Robert Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Nick: DaviddTip(avatar/semnătură/logo): Avatar.Stock(obligatoriu):http://imgur.com/KxScs7LText: Comic Sans MS.Detalii: Scrisul unde sus in stanga sau in dreapta jos, as prefera mai multe variante.Detalii despre text: O culoare frumoasa, in ton cu poza. Quote
ZENN. Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) @Davidd. Daca imi apreciezi munca, nu uita sa apesi . Sper sa-ti placa. Edited July 2, 2016 by SiTNeSs 1 Quote
David Robert Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Sper sa-ti placa :D Cred ca iti bati joc de mine =))))))), am zis eu sa scri la nume: Comic Sans MS ? Ala sa fie tipul de text, ma doamne @Davidd. Daca imi apreciezi munca, nu uita sa apesi . Sper sa-ti placa. Sper sa iti placa :D Imi plac cam toata de pe aici, nu stiu cui sa dau mark solved :| Quote
KiLL3r16 Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Cred ca iti bati joc de mine =))))))), am zis eu sa scri la nume: Comic Sans MS ? Ala sa fie tipul de text, ma doamne Imi plac cam toata de pe aici, nu stiu cui sa dau mark solved :| Data viitoare scrie asta la 'Detalii text'. La 'Text' scrii ce text vrei sa fie pe avatar...... Quote
Recommended Posts