i am retired Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) Nick: TiWERTip(avatar/semnătură/logo): Avatar.Stock(obligatoriu): http://imgur.com/UopXRZ4Text: Doresc sa fie un text frumos.Detalii: Sa fie scris TiWER si intr-un colt jos Bugged.ro.Detalii despre text: O culoare frumoasa. Edited July 2, 2016 by TiWER Quote
MRS. Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 @, sper sa-ti placa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi 1 Quote
i am retired Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 @, sper sa-ti placa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi E frumoasa, dar mai astept si altele. Quote
i am retired Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Multumesc tutuor care s-au oferit sa-mi faca un avatar, Cel mai frumos este al lui MRS. Parerea mea, Deci o sa il aleg pe cel al lui MRS. Mersi mane. Quote
ZENN. Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) Cu un pic de intarziere :D Daca imi apreciezi munca, nu uita sa apesi Edited July 2, 2016 by SiTNeSs 1 Quote
i am retired Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Mersi man, momentan o sa il folosesc pe acesta care il am acum, o sa-ti acord un +1 pentru efort, numai ca nu pot da astazi +1 ca am dat prea multe azi ;), o sa-ti dau maine. Quote
Recommended Posts