Jump to content

Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?  

595 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      80
    • 14:00 - 16:00
      288
    • 15:00 - 17:00
      155
    • 20:00 - 22:00
      72

Recommended Posts

Posted (edited)

ba voi nu sunteti sanitari la cap? ce-aveti cu 13-15? nu mai judecati cine dreq se trezeste la ora aia ? shad0u, vere, nu te lua dupa astia, fa-le de la 15-17 bai sefule, hai, te-am pwpat, astept helparu al dq pe grin

Edited by Official AdryaN
Posted

HAI MA NASULE CA TII TOPICU ASTA DESCHIS 10 ANI TRAITI-AR TIE SA-TI TRAIASCA. PUNE DE LA 14-16 DACA ASA A IESIT SI HAI ODATA IN SANGE CA DEJA E JUMATEA VERII SI VOI INCA AVETI WARURUILE DE LA 20-22. POATE VREA OMU SA IASA SI EL SEARA SI TRE SA STEA IN CASA LA WARURI DA-O-N PLM DE TREABA

truekov nr1

Posted (edited)

IL doare la p#@#@ de mafii pe nob 

Vai de capu tau ionel suntem in 7 iulie si nu esti in stare sa schimbi un c**** de program .

Asta trebuia sa faci de pe 20 iunie cand s-a luat vacanta . NOB

Edited by AIM.HOREX.
Posted

Inca o dovada pentru nepasarea staff-ului de pe bugged pentru ''mafii''. Ce le pasa lor, intra in pasnice, stau aiurea sa faca zile si atat, hai mai tineti-l inca cateva luni

Posted

haide ba odataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HAI BA ANU ASTA CA NU POT SA IES SEARA AFARA CA TRB SA STAU LA WAR, MAI TINETI 3 ANI TOPIC-UL ASTA DESCHIS?

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CE VA E ASA GREU MA SA ALEGETI ACL CARE A IESIT AIA DE LA 14-16 SI SA O BAGATI ODATA IN p*** MEA CA STAM CA PROSTII IN CASA SEARA CAND TREBUIA SA FIM PE AFARA

Cel mai probabil o sa fie schimbat orarul de waruri de luni, saptamana asta nu putea fi schimbat, multi au bacul de dat, stie el dc asteapta atat.

Posted

E clar, pe toate serverele warurile sunt ziua si pe bugged 20:00 - 22:00, poate ca mai vrea si omu sa plece afara sau in oras, trebuie sa stau la waruri.

Acum stiu ca o sa se trezeasca unii "DACA NU AI TIMP DE WARURI, de ce mai intri MAFIE", intru mafie ca imi place sa joc la waruri dar 20;00 - 22;00 vara?

Posted

Cel mai probabil o sa fie schimbat orarul de waruri de luni, saptamana asta nu putea fi schimbat, multi au bacul de dat, stie el dc asteapta atat.

DAca au bac-ul nu au ce cauta in mafii sau pe samp .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp