Jump to content

Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?  

595 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      80
    • 14:00 - 16:00
      288
    • 15:00 - 17:00
      155
    • 20:00 - 22:00
      72

Recommended Posts

Posted

14-16, eu ma trezesc pe la 18 dar poate daca imi pun si eu alarma pe 3 telefoane ma trezesc.

Posted

@, Eu zic ca e ok si orele 13-15, dar nici 14-16 nu ar strica, una din astea 2 sa se voteze....restul n-au nicio treaba pe-aici, pentru ca restul sunt ore in care toti sunt ocupati, cel putin eu...ocupati cu alte chestii mai importante decat sa te stresezi ca vezi doamne am war si daca nu ma duc iau fw...

Posted

Cel mai ok ar fi sa le lasi asa Shad0w, unii vara mai merg si la strand, ar fi aiurea sa stau pe SAMP cand altii sunt la strand. Si daca le-ai pune de la 14-16 iar ar fi o problema, atunci e o canicula de moarte si majoritatea se culca la ora aia. Sper sa lasi tot asa pentru ca e ok. ;)

Posted (edited)

14:00 - 16:00, este cel mai bine.

@Shad0w, activitatea membrilor din mafii este foarte scăzută pe toate cele 4 servere, oare de ce? Pentru că în mafii, doar la war-uri te poţi duce, adică 8 ore pe săptămână. Rapoartele de activitate sunt sigur că niciun membru dintr-o mafie nu şi-l face singur, îşi cumpără materialele / drugs, iar din acest punct de vedere, mafioţii sunt inactivi.

Sunt de părere că era mult mai bine ca warurile să fie în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14:00 - 16:00, măcar pentru a creşte activitatea playerilor din mafii. 

Edited by ZACKK
Posted

Sondajul trebuia facut in asa fel incat sa poata vota doar mafiotii sau liderii de mafii, pentru ca aici voteaza si cei din departamente, factiuni pasnice, civili etc. Dupa parerea mea 15:00 - 17:00 este cel mai bun interval.

Posted

15:00-17:00 spun ca este cel mai ok. Avem timp si de evidente si ar fi super sa fie in acel interval. Nu cred ca vrea cineva sa se joace la calculator cand e caldura cea mai mare, plus ca war-urile necesita si concentrare.

Sunt de acord cu fratele PiNG

Posted

ANUNT IMPORTANT, TOTI SCLAVII CARE AU VOTAT DE LA 14-16 VA ASIGUR CA AJUROTUL SOCIAL LUNA ASTA PE 15 NU MAI VINE, DECI BAFTA CU BOALA FOAMEI, +1 DACA VRETI WAR-URI DE LA 15-17

• Upvote 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp