Jump to content

Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?  

595 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      80
    • 14:00 - 16:00
      288
    • 15:00 - 17:00
      155
    • 20:00 - 22:00
      72

Recommended Posts

Posted

SI CE DACA AU UNII BAC, BAGA INVOIRE/INACTIVITATE SI GATA, HAI SHAD0W MAI REPEDE, VAD CA IESE 14-16 HAIDA BAGAL CE MARE GREUTATE E SA SCHIMBI UN  INTERVAL DE WAR?

Posted

Conteaza ce level am?

smr eu nici nu știi ce-s alea mafii și tu pui ora 20-22, dă-i drumul de aici pașnic obosit și go în paramedic, nu stau eu seara pe samp la war

Posted

Nu mai are niciun rost, s-a dus jumate din vacanta. Este asa de greu sa schimbi niste texte pe acolo si sa dai repede un restart la server? Da este.

Posted

smr eu nici nu știi ce-s alea mafii și tu pui ora 20-22, dă-i drumul de aici pașnic obosit și go în paramedic, nu stau eu seara pe samp la war

Salut, in primul rand tu esti un obosit, imi zici mars fara niciun motiv, mi-am spus doar cu parerea multi sunt plecati in afara si inca nu este vacanta.. daca eu sunt pasnic...

Posted

Salut, in primul rand tu esti un obosit, imi zici mars fara niciun motiv, mi-am spus doar cu parerea multi sunt plecati in afara si inca nu este vacanta.. daca eu sunt pasnic...

logica ta: pentru 10 mafioți maxim să nu avem war-uri ziua? eu am fotbal seara, alții pișcină, ce o să fugim acasă pt samp? o învoire putem face două, dar nu puteam toată luna

Posted

logica ta: pentru 10 mafioți maxim să nu avem war-uri ziua? eu am fotbal seara, alții pișcină, ce o să fugim acasă pt samp? o învoire putem face două, dar nu puteam toată luna

Ok, imi cer scuze daca te-am deranjat.

Posted (edited)

daca bossu spune 15-17, 15-17 ramane, nu mai votati aiurea astia care sunteti paramedic/civil/politai etc ca n-avem nevoie de voturile voastre astia mafioti adv ca mn

da frate. cu jucarii toata lumea e buna

Edited by TORETTo BOMBARDIERU
Posted

Poti sa fi cel mai mare mafiot, daca m*** te trimite la paine, te duci sa iei paine. 15-17

A

Adevarat fratele Krakov, ce face furia?Tot veche ca istoria?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp