Carry Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) Salut, am o mica problema. Sunt obisnuit de mult timp sa ma joc doar in window mode iar pe samp este o chestie care ma cam deranjeaza. Daca maresc brightness-ul nu se schimba nimic cu jocul, asta cat il tin in window mode, daca il dau pe fullscreen merge. Lucrul asta este foarte deranjant pe timp de noapte, deoarece daca nu dau brightness-ul ceva mai mare nu pot sa vad mai nimic. Stie careva cum pot rezolva problema asta? Edited July 2, 2016 by iAndi SLD Quote
ZakeNN Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Daca nu merge, poti schimba din setarile monitorului, ai multe comenzi la monitor, unde iti seteaza automat culorile pe timp de noapte. Quote
Carry Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Pot sa fac asta, dar acest lucru o sa modifice toate culorile, nu doar cele de la samp, lucrul pe care eu il vreau. Quote
Carry Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Nu pot sa joc pe fullscreen pentru ca am mai multe lucruri de facut in tumpul asta, si ma incurca. Quote
Recommended Posts