Alynush02 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Nu stiu cum voi le-ati gasit, eu am cautat in gm si am gasit doar /skimloveste, restu nu le-am gasit, le-am cautat cu ctrl f si nu le gasesc, e acelasi gm :)) gen, poti sa cauti cu CTRL + F: PlayerInfo[id][pAdmin] = 8; PlayerInfo[playerid][pAdmin] = 8; sau " = 8;" fara " " sunt foarte multe posibilitati. ON: este chiar ok gamemode-ul.
zguNNy Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 gen, poti sa cauti cu CTRL + F: PlayerInfo[id][pAdmin] = 8; PlayerInfo[playerid][pAdmin] = 8; sau " = 8;" fara " " sunt foarte multe posibilitati. ON: este chiar ok gamemode-ul. crede-ma ca am cautat tot ce tine de 'skim', 'lucian' 'pAdmin' si toate astea, n-am gasit absolut nimic, doar comanda skimloveste si publicul estismecher care oricum nu era folosit nicaieri.
.Teo Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 crede-ma ca am cautat tot ce tine de 'skim', 'lucian' 'pAdmin' si toate astea, n-am gasit absolut nimic, doar comanda skimloveste si publicul estismecher care oricum nu era folosit nicaieri. Tu ai versiunea din topicul precedent, unde nu erau adaugate chestiile despre care se vorbeste aici. acolo erau doar ce spui tu cu skimloveste, estismecher, estifondator. Oricum, daca sunt si acolo, poti cauta mai bine. Daca se mai face off-topic cu injurii / jigniri la adresa topicului/altor persoane topicul va fi inchis si veti primi si warn cei in cauza. PS: GM-ul este ok, cu ceva buguri.
SKiMER Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 CMD:aimtest(playerid, params[]) CMD:kickall(playerid, params[]) public EstiFondator(playerid) public EstiSmecher(playerid) public DauBN(playerid) CMD:daistecher(playerid, params[]) CMD:skimloveste(playerid, params[]) Cautati comenzile si functiile de mai sus sa stergeti lucrurile ascunse din GM. Trebuie modificata putin si comanda /makeadmin pentru ca a pus acolo cateva verificari care depind de functiile de mai sus. Bine ca mi-ai adus aminte, in urmatorul UPDATE care il voi posta curand o sa le scot. Si promit ca nu o sa mai existe. Tu ai versiunea din topicul precedent, unde nu erau adaugate chestiile despre care se vorbeste aici. acolo erau doar ce spui tu cu skimloveste, estismecher, estifondator. Oricum, daca sunt si acolo, poti cauta mai bine. Daca se mai face off-topic cu injurii / jigniri la adresa topicului/altor persoane topicul va fi inchis si veti primi si warn cei in cauza. PS: GM-ul este ok, cu ceva buguri. Este gamemode bigzone editat... din cate am auzit sunt destul de multe buguri... eu le-am rezolvat pe cele mai evidente, restul nu stiu de ele. Mersii pentru apreciere.
s4uriK.Official Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Da bine frate. Astepta sa mi-l pici. :* ON: Nu va apucati de acest gamemode nu are niciun rost. Multe, multe, multe buguri. Rezolvati unu apare altul. Mai bine va apucati de versiunea normala a celor de la big... decat de asta. Apropo: ai dat edit la topic ca sa adaugi comenzile ascunse. Esti patetic frate. Nu-i de tine. Mai bine dute la scoala si invata. GG Donboo Edited July 23, 2016 by s4uriK.
SKiMER Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 Da bine frate. Astepta sa mi-l pici. :* ON: Nu va apucati de acest gamemode nu are niciun rost. Multe, multe, multe buguri. Rezolvati unu apare altul. Mai bine va apucati de versiunea normala a celor de la big... decat de asta. Apropo: ai dat edit la topic ca sa adaugi comenzile ascunse. Esti patetic frate. Nu-i de tine. Mai bine dute la scoala si invata. GG Donboo Te oftici dar il folosesti.. frumos asa.
s4uriK.Official Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Eu ma oftic?! Nici nu-mi pasa. Am lasat reply aici deoarece mi-am vazut numele la descriere ca altfel nu ma bagam in seama.
Da3D_MoriHD Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 De ce nu imi merge cand ma conectez sa fac un cont bag parola si cand o bag a doua oara zice ca e gresita?
SKiMER Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 De ce nu imi merge cand ma conectez sa fac un cont bag parola si cand o bag a doua oara zice ca e gresita? nu ai instalat corect baza de date.
LaysTALENTAT Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 De ce nu imi merge cand ma conectez sa fac un cont bag parola si cand o bag a doua oara zice ca e gresita? Intră in folderul PAWNO -> INCLUDE -> MYACC.INC(il deschizi cu notepad +++) și modifici și acolo cu local host,etc.
.Teo Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Inchis pentru off-topic. Puteti sa-l downloadati, iar daca aveti probleme legate de cum il deschideti etc. puteti deschide un topic pentru ajutor.
Recommended Posts