mDo Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Salut, recent am vazut foarte multe banuri pe tema "Nu se afiseaza data in usserassist la unele programe", si am si eu un prieten care are aceasta problema, la unele programe (ultimile de jos deobicei) nu se afiseaza data/ora, stie cineva de ce? Dau recompensa 10.000.000$ orange/red/green/blue (alegeti voi sv) Quote
B0GDY Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) CACATULE Edited July 4, 2016 by Kronick //warned Quote
mDo Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=WN1cwqtBr1vs CACATULE c****? Eu zic sa iti alegi vorbele mai bine, fanule. Ai vazut aici la tatal tau Colony1337 si pui si tu Bogdy1337? Vezi ca te-am botezat bogdy nu bogdy1337, sal. Apreciez ca imi faci reclama si te uiti la videorile mele ca un fan infocat, sa vezi cine da cu aim. :o . Dupa ce ca tu imi ceri aimuri pe fb mai si comentezi anonimule. Apropo, e doar un joc nu trebuie sa nu te duci la masa doar ca sa dai refresh ca disperatu pe canalu` meu sa vezi daca am postat ceva nou, salpa. EDIT: NUMAI SUFERI CA UN FRUSTRAT ca nici tu nu esti mare "MAFIOT", stai calm ca si eu am videoclipul cand jucai cu aim, copile. http://forum.bugged.ro/topic/191455-bogdy-force-power-on-m4/ IA UITE AICI, PLIN DE COMM-URI "AIMMM", de ce ai sters videoclipul? :( fan inf0c@7 Apropo,eu daca daca am avut AIM macar nu am luat ban recent, nu ca tine Mike was uninvited by dOx. from faction Los Aztecas (rank 1) after 5 days, with FP. Reason: Banned. Edited July 4, 2016 by Alliance Colony Quote
zguNNy Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Solved ''credeam ca iau ben'' pai parca ziceai ca prietenului tau nu-i apar alea... Quote
mDo Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 ''credeam ca iau ben'' pai parca ziceai ca prietenului tau nu-i apar alea... Nici mie nu imi apar, calm. Nu te baga daca nu stii, nu te-a bagat nimeni in seama, am zis ca e SOLVED, ce mai comentezi? Quote
Recommended Posts