Jibbs. Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Nume: Robert Ce vârsta ai?: 15 ani Ce hobby-uri ai?: FotbalulCe gen de muzică asculţi?: Rap , manele ,hip-hopDescrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt o persoana calma , intelegatoare si care merita toata atentia cand are de spus ceva.Sunt constient de cea ce fac si de ceea ce urmeaza sa fac .Nu imi place sa jignesc deoarece nu imi sta in fire.Atat am avut de spus , multumesc. Nickname: Cebrian Level: 7Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Nu am avut sanctiuniProfilul de pe panel (link): http://orangepanel.bugged.ro/profile/CebrianPoză cu invitaţia : -Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: -De ce l-ai părăsit?: -Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung cat mai sus.De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca imi place acest clan.De ce vrei să faci parte din acest clan?: Ca sa ma ajutati si sa va ajut la greu .Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:Sper sa ma inteleg cu toti . Quote
Recommended Posts