SYAN Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) Subiectul video-ului:Antrenament! O scurta prezentare:Antrenament! Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=29-8Vtdj-7Y&feature=youtu.be NU VA LUA-TI DUPA SCOR, SCORUL SA INCURCAT IN CAMTASIA. P.S:SCUZATI-MA CA AM GRESIT :)!!! Edited July 6, 2016 by Rise.Official.
SYAN Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 Prafi :))) Daca ai ceva impotriva sa ne iei de mel. Cine esti si ce vrei anonim spurcat.
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) Daca ai ceva impotriva sa ne iei de mel. Cine esti si ce vrei anonim spurcat. Anonim auzi tu, pai cine a auzit ma pustiule de tine. Am la besturi pe blue cat nu ai tu dinti in gura, sa imi lasi skype-ul, dam niste duele ;) Edited July 7, 2016 by ADRiAN. idk
bugged.Adryan Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 mdea, daca stam sa facem duele cu c-bug, nustiu care plange mai repede dintre noi 2..dar mna, csf, bv voua
SYAN Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 mdea, daca stam sa facem duele cu c-bug, nustiu care plange mai repede dintre noi 2..dar mna, csf, bv voua Te astet :*
Recommended Posts