AlexIonut Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Scurta prezentare: In acest topic, puteti face o cerere pentru o semnatura, in viitorul apropiat am sa adaug si modele de avatare, ambele destinate exclusiv membrilor factiunii, momentan de pe serverul orange.bugged. Exista posibilitatea ca in cazul unor cereri numeroase, topicul sa se extinda la nivelul celor patru servere. Conditii: Cererea nu necesita un anumit numar de posturi, level...etc. Cum primes lucrarea pentru care am facut cerere? Lucrarea este trimisa prin ''PM'' in maxim 48 de ore de la solicitarea din cadrul acestui topic. Daca vreau o alta culoare, dimensiune pentru lucrarea mea, cum procedez? Orice modificare asupra cererii se face prin butonul ''EDIT'' pentru prima postare, nu postati aiurea pentru o simpla modificare. Aceasta masura a fost luata pentru a evita dublu-post, spam. Orice modificare solicitata dupa 24 de ore de la primirea lucrarii, este anulata. Model de postare: Nickname forum / game: Numele factiunii din care faci parte: Doresti ca pe semnatura sa apara skin-ul tau actual? (In caz contrar, precizeaza skin-ul): Alte precizari cu privire la lucrare: Ce parere ai de activitatea acestui topic? Modele de semnaturi: Semnaturile se adreseaza exclusiv membrilor ce fac parte dintr-o factiune, acestea cuprind skin-ul playerului ce face solicitarea, de asemenea in cadrul semnaturii sun precizate: nickname-ul, rank-ul, numele factiunii, simboluri specifice (la alegere).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.