i am retired Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Nick: TiWER.Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.Stock(obligatoriu): http://imgur.com/YXmci5zText: Sa scrie ''TiWER.'' undeva in mijloc sau mai jos, si Intr-un colt, sa scrie ''Bugged.ro''Detalii: Sa arate destul de bine, daca se poate.Detalii despre text: Nu am preferinte. Quote
MRS. Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 @, sper sa iti placa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi 1 Quote
Hutchinson Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 (edited) Salutare! Sper să-ţi placă. Edited July 9, 2016 by Grey - Quote
i am retired Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 T Salutare! Sper să-ţi placă. Daca ai putea scoate luminiozitatea aia, Ar fi super, Bate rau la ochi.. Quote
Hutchinson Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 T Daca ai putea scoate luminiozitatea aia, Ar fi super, Bate rau la ochi.. E mai ok? Quote
i am retired Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 (edited) E mai ok? Dap, e mai ok acum, mersi mult. @, sper sa iti placa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi Mersi mult dude. Mi-am ales. Edited July 9, 2016 by TiWER Quote
Recommended Posts