Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca tot ai ales sa mergi pe arhitectura Skylake, mergi si pe memorii DDR4 fiindca nu are rost sa mergi tot pe DDR3.

Asta inseamna ca trebuie sa schimbi si placa de baza.

De asemenea carcasa aleasa de tine este decenta insa poti merge pe Segotep Baymini fiindca pozitionarea sursei este jos (mult mai ok), ai un ventilator 120mm inclus (in comparatie cu cel de 80) si de asemenea poti adauga tu inca 3 pe langa cel inclus.

Sursa este ok insa poti merge pe aceasta, avand avantajul modularitatii.

• Upvote 1
Posted

Ti-ar cam trebui o placa video. Ti-ar cam trebui o placa video. Inclusiv ca procesoru ne este destul de performant pentru noile titluri de joc-uri, ti-ar trebui o placa decenta. Daca iti mai poti permite, eu ti-as recomanda un AMD RX 480. Daca tot bag 1400 si ceva de lei in PC, macar mai baga 1000 sa iti mearga totu frumos, sa te poti juca CSGO, GTA V si multe alte jocuri bune.

Posted

Vad ca-ti plac acele memorii, poti merge pe el, nu e problema dar sa stii ca nu e nicio diferenta intre cele puse de mine sau oricare altele, diferenta se simte la buzunar si doar din punct de vedere estetic dar daca-ti permiti, go4it.

• Upvote 1
Posted

Salutare, sistemul tau arata bine, dar daca tot ti-ai luat un procesor skylake ai putea sa treci pe memorii de tip ddr4. Ca placa de baza iti recomand un H110M-k (http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/h110m-k/) in aproximativ tot aceiasi bani, si ca carcasa iti recomand un Zalman Z3 Plus. De ce ti-am recomandat aceasta carcasa ? Pentru ca are incluse 4 ventilatoare cu un total maxim de 5 venitlatoare de maxim 120 mm cu sursa pozitionata jos, pretul creste putin dar nu vei fi dezamagit. Ca memorii iti recomand niste memorii de la HyperX Fury Black 8 gb DDr4 pe o frecventa de 2133 Mhz. 

Sper ca te-am ajutat :)

• Upvote 1
Posted

Ti-ar cam trebui o placa video. Ti-ar cam trebui o placa video. Inclusiv ca procesoru ne este destul de performant pentru noile titluri de joc-uri, ti-ar trebui o placa decenta. Daca iti mai poti permite, eu ti-as recomanda un AMD RX 480. Daca tot bag 1400 si ceva de lei in PC, macar mai baga 1000 sa iti mearga totu frumos, sa te poti juca CSGO, GTA V si multe alte jocuri bune.

Procesor Intel Skylake, Core i3 6100 3.70GHz box

nu ti se pare bun? e generatia a 6-a bro

Posted

Procesor Intel Skylake, Core i3 6100 3.70GHz box

nu ti se pare bun? e generatia a 6-a bro

Chiar daca acel i3 are un hd incorporat, pentru jocuri eu tot iti recomand o placa video dedicata, nu ceva foarte tare. Un gtx 750 ti de 2 gb pe 128 de biti ar fi suficient pentru jocuri... spre exemplu Cs:go cam toate jocurile moba (dota / lol daca joci). Te poti juca chiar si gta 5 doar ca mai trebuie sa scazi din calitati si rezolutie, in acesti bani este o placa video foarte buna. 

http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-128-bit/

Si aici ai un exemplu de i3 6100 si un 750 ti pe jocul cs:go -> 

Posted

Chiar daca acel i3 are un hd incorporat, pentru jocuri eu tot iti recomand o placa video dedicata, nu ceva foarte tare.

Si ma rog cum bagi tu un procesor si o placa video in acel buget fara ca procesorul sa-i faca bottleneck sau placa video sa fie egala cu integrata? Hai sa gandim putin, placa video o poate lua si mai incolo putin, cand va avea bani.

Posted (edited)

Pentru acel pret este ceva ok, daca vrea sa

Si ma rog cum bagi tu un procesor si o placa video in acel buget fara ca procesorul sa-i faca bottleneck sau placa video sa fie egala cu integrata? Hai sa gandim putin, placa video o poate lua si mai incolo putin, cand va avea bani.

Nu va avea bottle-neck in + vorbim de nun TI chiar daca este 750. Chiar daca si-ar lua placa video mai incolo.. eu tot recomand sa-ti iei tot sistemul odata, de ce ? Explica-ti ce o sa te joci pe un HD incorporat de 64 gb. Asa ca te mai chinui putin si aia e :)

Edited by .Faker
Posted

Pentru acel pret este ceva ok, daca vrea sa

Nu va avea bottle-neck in + vorbim de nun TI chiar daca este 750. Chiar daca si-ar lua placa video mai incolo.. eu tot recomand sa-ti iei tot sistemul odata, de ce ? Explica-ti ce o sa te joci pe un HD incorporat de 64 gb. Asa ca te mai chinui putin si aia e :)

Greseala mea, am incurcat postul lui George GFX cu al tau. Sa stii ca se descurca destul de decent integrata de pe acel i3, te poti juca cu detaliile la minim cam toate jocurile. Si nu stiu ce vrei sa spui cu "HD incorporat de 64 gb.".

Gandeste-te ca a aparut seria 10xx, daca va strange bani isi va putea lua generatia actuala, nu una veche.

Posted

Vad ca-ti plac acele memorii, poti merge pe el, nu e problema dar sa stii ca nu e nicio diferenta intre cele puse de mine sau oricare altele, diferenta se simte la buzunar si doar din punct de vedere estetic dar daca-ti permiti, go4it.

Nu este numai in buzunar :) aceste memorii acoperite au un fel de radiator, ceea ce inseamna ca se ard/strica mai greu decat cele 'dezbracate'

Posted

Ce maa? :)) Vorbesti prostii, acele radiatoare sunt puse de fapt pentru a le raci mai bine cica dar si cele ce duc lipsa de asa ceva au temperaturi joase, sunt doar un moft. Cauta pe google si ai sa vezi ca am dreptate.