Andreas Deiu Cira Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 (edited) Salut! De curand mi-am achizitionat un nou pc. El merge f bine, dar cand intru in samp, prind cate 59-60 fps-uri si daca ma duc cu masina sau fac ceva efectiv se blocheaza pc-ul si nu mai merge de loc. Problema asta o am doar cand ma joc samp. Se mai aude un bazait in casti cand se blocheaza.. Va rog mult ajutati-ma! PS. Nu am nici un mod adaugat si am dat jocul pe LOW si degeaba.. Sa fie de la rezolutie? Pc-ul meu este acesta: Sistem IT MYRIA xAction 14, Intel Pentium G3220 3.3 GHz, 6GB, 1TB, nVIDIA GeForce GT 730 2GB DDR3 AM REZOLVAT PROBLEMA! Era de la rezolutie.. Daca este pe 32 biti nu iti merge, iar daca o dai pe 16 o sa-ti mearga deoarece am windowsul pe 64 biti. Dar caut o rezolvare sa imi mearga si pe 32 biti deoarece pe 16 se vede urat. Edited July 9, 2016 by DeiuAndreas Quote
Andreas Deiu Cira Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Up!! Nu stie nimeni sa rezolve problema? Pe 16 bit este foarte urat.. apa e verde si nu se vad clar drumurile Quote
Savage Benqletz Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Up!! Nu stie nimeni sa rezolve problema? Pe 16 bit este foarte urat.. apa e verde si nu se vad clar drumurile Cel mai probabil este din cauza sistemului, trebuie reinstalat windows si nu o zic asa ca toata lumea, o zic pe bune. Am avut aceasi problema, luat un ''bazait'' in casti si imi dadea blue screen, nu numai pe samp pe mai multe programe. Din cauza multor virusi/programe trebuie reinstalat sau macar facuta o curatenie generala si iti va merge sigur. Procesorul este supra incalzit si de acea se opreste si calculatoru, sau alta piesa. Quote
Recommended Posts