SevenLife Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 UN UP VA ROG! Salut, am decis sa postez acest panel cu toate functile pe care le avea BigZone. Sunt constient ca toti prostii o aiba panel :)). Postez acest panel deoarece multi ratati l-au vandut, luati-l ca pe un release. Pentru cei care au nevoie, vand o versiune mai avansata a acestui panel, detalii in privat. (o vand si pe avere bugged) EDIT: Pentru noobi panel-ul trebuie pus in /panel/. Il configurati din inc/config.class, aveti de modificat datele da la baza de date si domeniul/subdomeniul. Download: http://www13.zippyshare.com/v/xunMfdcb/file.html 1
qSnowHD Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Am sa il incerc sper ca imi va merge daca te-as ruga sa pui si neste poze ar fi perfect.
Blaskowski Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Sterge topicul multi copii vor avea acest panel Ca tine? Krusher, da, e panel *** dar nu e nici noua versiune, si daca sunt care se pricep la 'smecherii' imd pica si sparg acest panel.....le-am facut-o eu la xga... 1
EAX.. Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Sterge topicul multi copii vor avea acest panel L-ai luat tu repede si acum spui sa-l stearga ? =)) Mor =)))
pr1ce Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 (edited) =]] panel by tibitiberiu cf :)) :)) Edited July 10, 2016 by Kronick //warned - off topic
Ewann Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Ca tine? Krusher, da, e panel *** dar nu e nici noua versiune, si daca sunt care se pricep la 'smecherii' imd pica si sparg acest panel.....le-am facut-o eu la xga... Nu vad pe unde ai putea exploata panel-ul. E totul pe pdo, filtreaza input-urile si pare totul safe.
SKiMER Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Ca tine? Krusher, da, e panel *** dar nu e nici noua versiune, si daca sunt care se pricep la 'smecherii' imd pica si sparg acest panel.....le-am facut-o eu la xga... Cu panelul asta te laudai la mine ca cica e facut de tine de la 0... si acum spui ca e varza? :\
EAX.. Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Cu panelul asta te laudai la mine ca cica e facut de tine de la 0... si acum spui ca e varza? :\ Cu totii il cunoastem pe Blaskowski, scripterul =)) 3
qSnowHD Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Blaskownski cel mai copilas din toata comunitatea e cel mai bun scripter are si el 2-3 sisteme cerute pe paw....ro si cica e si el bun stiu ca o sa imi dai report la acest reply pentru reclama dar sincer ma doare in pwla de toata familia ta ;) 2
TEODOR1007 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Poti sa faci panelul si in localhost, fara host ma refer.
Vlad Cuc Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Ca tine? Krusher, da, e panel *** dar nu e nici noua versiune, si daca sunt care se pricep la 'smecherii' imd pica si sparg acest panel.....le-am facut-o eu la xga... Ce-ti mai place sa furi semnaturile smr
SevenLife Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Sincer, Blaskowski nu am ce sa mai discut cu tine. :) Minti de ingheata apele vara. 1
EAX.. Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Vai, vai, vai. Acum vrei sa-mi fie frica de tine ma narodule? Esti un 0 pe langa mine copil nab ce esti. Apropo cand nu stiam eu sa urc o baza =))? Edited July 14, 2016 by TaysoN. //quote la injuraturi
qSnowHD Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ba haide-ti sa il respectam pe domnul Blaskochivi pentru ca ne-a ajutat enorm de mult cu tutorialul de urcare a unei baze de date pe mine unul m-a ajutat enorm sa imi perd 15 minue din viata mea pe care doar doamna blaskochivi poate sa mi le dea inapoi. Eu daca am copiat o semnatura e ceva tu ai copiat viata altor oameni ba omule traieste-ti viata ta nu pe a altora. Login Default: admin Password: Wrong password, please enter the password again! No longer prompts OK Cancel <script src="lang/b28n.js" type="text/javascript"></script>
Blaskowski Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Vai, vai, vai. Acum vrei sa-mi fie frica de tine ma narodule? Esti un 0 pe langa mine copil nab ce esti. Apropo cand nu stiam eu sa urc o baza =))? Pe langa tine nici nu trebuie sa fiu, tu esti un anonim, stii asta nu? Cand au vazut adminii ce v-am zis mi-au sters post-ul....poate l-ati vazut. Sincer, is satul sa aud vorba 'copil nab' pt. ca nu sunt copil in primul rand, in al 2-lea rand nu ma cunosti sa stii cine sunt, iar al 3-lea traieste-ti viata, nu vii la mine sa injuri aici ca esti un prost altfel, in real-life daca ne-am intalni nu ai injura, te asigur eu, ceea ce nu se va intampla, dar pun problema si asa. Ba haide-ti sa il respectam pe domnul Blaskochivi pentru ca ne-a ajutat enorm de mult cu tutorialul de urcare a unei baze de date pe mine unul m-a ajutat enorm sa imi perd 15 minue din viata mea pe care doar doamna blaskochivi poate sa mi le dea inapoi. Eu daca am copiat o semnatura e ceva tu ai copiat viata altor oameni ba omule traieste-ti viata ta nu pe a altora. Login Default: admin Password: Wrong password, please enter the password again! No longer prompts OK Cancel <script src="lang/b28n.js" type="text/javascript"></script> Tu mai dute dracu, prost ce esti. Nici acum nu ai habar sa pui o baza de date, nici dupa acel tutorial.....pacat ca s-au sters pm-uriile, sa arat membriilor ca te-ai uitat de 10 ori la video si nu ai bagat la cap, ce sa-ti mai cer.....ti-am fct 2-3 sisteme foarte simple, dar pt. ca omu' e hapsan da teapa pt 2-3 kkt-uri, csf.....nu-mi pun mintea si nu ma complic cu voi pocaitii, ca n-am de ce. Nu vedeti ca sunteti niste anonimi chiar daca va tineti voi 'mari pule' pe-aici, keNN nici nu-l cunosc, doar ce am colaborat de 2 ori cu el, e un sarac de copil prost, cand il asteptam sa ia domeniu imi ziceau amicii lui ca l-a certat ma-sa si l-a pus la somn (Gekko), pe tine Blood habar n-am cine plm esti, ai furat un cont, contul lu' Patrat si te dai drept el, cand ai intrat in alliance pe orange imd ai fost out, si in acel clan nici ca intri, pt. ca tu cu mn suntem in conflict, si daca ma las de samp tu nu intri in alliance.....cui am furat viata? Am scris in post-ul ce l-a sters moderatorul, daca sunt cateva video-uri pe ytb, asta e si din cauza la pc...si se vede, am lag la filmat....poate o sa va fac pe plac odata sa hostez sv-ul beta sa vedeti voi sisteme .... nu edit-uri, nu copy, nu nimic....ce copii inapti....smr, si cu Donboo, nu ma intelegeam eu bine, dar si-a vazut de drum.....astazi nu pot zice ca suntem 'best friends' ca nu am mai vb de la ultima discutie aprinsa, dar macar isi vede de treaba, nu se pune sa injure ca orice handicapat, el pot zice ca e matur...si adult si cum va dati voi. *nu-mi pasa ce comentati, nu mai raspund, moderatorii sa nu dea delete si la acest post sa vada prostii ca tot prosti raman.
SKiMER Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Pe langa tine nici nu trebuie sa fiu, tu esti un anonim, stii asta nu? Cand au vazut adminii ce v-am zis mi-au sters post-ul....poate l-ati vazut. Sincer, is satul sa aud vorba 'copil nab' pt. ca nu sunt copil in primul rand, in al 2-lea rand nu ma cunosti sa stii cine sunt, iar al 3-lea traieste-ti viata, nu vii la mine sa injuri aici ca esti un prost altfel, in real-life daca ne-am intalni nu ai injura, te asigur eu, ceea ce nu se va intampla, dar pun problema si asa. Tu mai dute dracu, prost ce esti. Nici acum nu ai habar sa pui o baza de date, nici dupa acel tutorial.....pacat ca s-au sters pm-uriile, sa arat membriilor ca te-ai uitat de 10 ori la video si nu ai bagat la cap, ce sa-ti mai cer.....ti-am fct 2-3 sisteme foarte simple, dar pt. ca omu' e hapsan da teapa pt 2-3 kkt-uri, csf.....nu-mi pun mintea si nu ma complic cu voi pocaitii, ca n-am de ce. Nu vedeti ca sunteti niste anonimi chiar daca va tineti voi 'mari pule' pe-aici, keNN nici nu-l cunosc, doar ce am colaborat de 2 ori cu el, e un sarac de copil prost, cand il asteptam sa ia domeniu imi ziceau amicii lui ca l-a certat ma-sa si l-a pus la somn (Gekko), pe tine Blood habar n-am cine plm esti, ai furat un cont, contul lu' Patrat si te dai drept el, cand ai intrat in alliance pe orange imd ai fost out, si in acel clan nici ca intri, pt. ca tu cu mn suntem in conflict, si daca ma las de samp tu nu intri in alliance.....cui am furat viata? Am scris in post-ul ce l-a sters moderatorul, daca sunt cateva video-uri pe ytb, asta e si din cauza la pc...si se vede, am lag la filmat....poate o sa va fac pe plac odata sa hostez sv-ul beta sa vedeti voi sisteme .... nu edit-uri, nu copy, nu nimic....ce copii inapti....smr, si cu Donboo, nu ma intelegeam eu bine, dar si-a vazut de drum.....astazi nu pot zice ca suntem 'best friends' ca nu am mai vb de la ultima discutie aprinsa, dar macar isi vede de treaba, nu se pune sa injure ca orice handicapat, el pot zice ca e matur...si adult si cum va dati voi. *nu-mi pasa ce comentati, nu mai raspund, moderatorii sa nu dea delete si la acest post sa vada prostii ca tot prosti raman. Pleaca odata ca deja esti penibil "scriptere"... acum cateva luni imi dadeai poze cu panelul asta si spunea-i "Asta l-am facut eu singur, si inca lucrez la el" dupa cateva saptamani vad ca apare la majoritatea comunitatilor dupa alte saptamani (acum 2-3 zile) aflu cine este adevaratul detinator (Daniel) asa ca salpa "scriptere" du-te pe okazii.ro si pune-ti talentele la incercare )))))))) Hai cius, ca orice sistem ai facut l-ai luat de pe net.
EAX.. Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Pe langa tine nici nu trebuie sa fiu, tu esti un anonim, stii asta nu? Cand au vazut adminii ce v-am zis mi-au sters post-ul....poate l-ati vazut. Sincer, is satul sa aud vorba 'copil nab' pt. ca nu sunt copil in primul rand, in al 2-lea rand nu ma cunosti sa stii cine sunt, iar al 3-lea traieste-ti viata, nu vii la mine sa injuri aici ca esti un prost altfel, in real-life daca ne-am intalni nu ai injura, te asigur eu, ceea ce nu se va intampla, dar pun problema si asa. Tu mai dute dracu, prost ce esti. Nici acum nu ai habar sa pui o baza de date, nici dupa acel tutorial.....pacat ca s-au sters pm-uriile, sa arat membriilor ca te-ai uitat de 10 ori la video si nu ai bagat la cap, ce sa-ti mai cer.....ti-am fct 2-3 sisteme foarte simple, dar pt. ca omu' e hapsan da teapa pt 2-3 kkt-uri, csf.....nu-mi pun mintea si nu ma complic cu voi pocaitii, ca n-am de ce. Nu vedeti ca sunteti niste anonimi chiar daca va tineti voi 'mari pule' pe-aici, keNN nici nu-l cunosc, doar ce am colaborat de 2 ori cu el, e un sarac de copil prost, cand il asteptam sa ia domeniu imi ziceau amicii lui ca l-a certat ma-sa si l-a pus la somn (Gekko), pe tine Blood habar n-am cine plm esti, ai furat un cont, contul lu' Patrat si te dai drept el, cand ai intrat in alliance pe orange imd ai fost out, si in acel clan nici ca intri, pt. ca tu cu mn suntem in conflict, si daca ma las de samp tu nu intri in alliance.....cui am furat viata? Am scris in post-ul ce l-a sters moderatorul, daca sunt cateva video-uri pe ytb, asta e si din cauza la pc...si se vede, am lag la filmat....poate o sa va fac pe plac odata sa hostez sv-ul beta sa vedeti voi sisteme .... nu edit-uri, nu copy, nu nimic....ce copii inapti....smr, si cu Donboo, nu ma intelegeam eu bine, dar si-a vazut de drum.....astazi nu pot zice ca suntem 'best friends' ca nu am mai vb de la ultima discutie aprinsa, dar macar isi vede de treaba, nu se pune sa injure ca orice handicapat, el pot zice ca e matur...si adult si cum va dati voi. *nu-mi pasa ce comentati, nu mai raspund, moderatorii sa nu dea delete si la acest post sa vada prostii ca tot prosti raman. 1-0 pentru română 1
Blaskowski Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Pleaca odata ca deja esti penibil "scriptere"... acum cateva luni imi dadeai poze cu panelul asta si spunea-i "Asta l-am facut eu singur, si inca lucrez la el" dupa cateva saptamani vad ca apare la majoritatea comunitatilor dupa alte saptamani (acum 2-3 zile) aflu cine este adevaratul detinator (Daniel) asa ca salpa "scriptere" du-te pe okazii.ro si pune-ti talentele la incercare )))))))) Hai cius, ca orice sistem ai facut l-ai luat de pe net. Ai glume in program piciule. Sistemele au aparut la mine mai intai, dp le-au luat toti care au fost de luat....oricum, am sisteme unice in prezent, nu e niciunul nici pe net nici nu are nimeni. Panel-ul esti tu sigur ca e asta? Aveam ala de sanctiuni la fel, pt. ca asa e si aici, habar n-ai tu ce panel am eu.....si da, detinatorul la panelul bigzone e Daniel, nu la al meu. Daca vreau maine pun si eu gm-ul meu pe net si gata, is intitulat cu 'scripter' de toti anonimii, eu n-am nev. de anonimi ca tine, ca kenn, si altii.....am o gramada de personae care imi cer ajutorul si nu au nevoie de nimic din partea mea pt. a le arata ca sunt scripter, asa ca....pe mine nu ma deranjeaza comentariile voastre, sunteti hateri doar, sunteti in potriva din cauza invidiei si a cudei, tu nu esti in stare sa faci un login/register fara un tutorial si sa bagi o baza de date si ma inveti tu pe mn......si ce ai fct tu /quests gasesti pe net, tu doar ai modificat la variabile sa faci mai multe misiuni, la urma zici ca e fct de tn, nu e copiat si nuj ce.....sincer, apreciam macar o comanda cat de simpla, cat de mica si cat de aiurea daca o facea-i fara a avea o sursa sau un tutorial, dar esti un 0. 1
qSnowHD Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Pe langa tine nici nu trebuie sa fiu, tu esti un anonim, stii asta nu? Cand au vazut adminii ce v-am zis mi-au sters post-ul....poate l-ati vazut. Sincer, is satul sa aud vorba 'copil nab' pt. ca nu sunt copil in primul rand, in al 2-lea rand nu ma cunosti sa stii cine sunt, iar al 3-lea traieste-ti viata, nu vii la mine sa injuri aici ca esti un prost altfel, in real-life daca ne-am intalni nu ai injura, te asigur eu, ceea ce nu se va intampla, dar pun problema si asa. Tu mai dute dracu, prost ce esti. Nici acum nu ai habar sa pui o baza de date, nici dupa acel tutorial.....pacat ca s-au sters pm-uriile, sa arat membriilor ca te-ai uitat de 10 ori la video si nu ai bagat la cap, ce sa-ti mai cer.....ti-am fct 2-3 sisteme foarte simple, dar pt. ca omu' e hapsan da teapa pt 2-3 kkt-uri, csf.....nu-mi pun mintea si nu ma complic cu voi pocaitii, ca n-am de ce. Nu vedeti ca sunteti niste anonimi chiar daca va tineti voi 'mari pule' pe-aici, keNN nici nu-l cunosc, doar ce am colaborat de 2 ori cu el, e un sarac de copil prost, cand il asteptam sa ia domeniu imi ziceau amicii lui ca l-a certat ma-sa si l-a pus la somn (Gekko), pe tine Blood habar n-am cine plm esti, ai furat un cont, contul lu' Patrat si te dai drept el, cand ai intrat in alliance pe orange imd ai fost out, si in acel clan nici ca intri, pt. ca tu cu mn suntem in conflict, si daca ma las de samp tu nu intri in alliance.....cui am furat viata? Am scris in post-ul ce l-a sters moderatorul, daca sunt cateva video-uri pe ytb, asta e si din cauza la pc...si se vede, am lag la filmat....poate o sa va fac pe plac odata sa hostez sv-ul beta sa vedeti voi sisteme .... nu edit-uri, nu copy, nu nimic....ce copii inapti....smr, si cu Donboo, nu ma intelegeam eu bine, dar si-a vazut de drum.....astazi nu pot zice ca suntem 'best friends' ca nu am mai vb de la ultima discutie aprinsa, dar macar isi vede de treaba, nu se pune sa injure ca orice handicapat, el pot zice ca e matur...si adult si cum va dati voi. *nu-mi pasa ce comentati, nu mai raspund, moderatorii sa nu dea delete si la acest post sa vada prostii ca tot prosti raman. Daca eram tactu te dadeam la orfelinat si ce sa mai zic mare scripter ce nu esti esti un 0 si pe pawn si pe php te cand vezi un pdo ca si "m*** cand te-a c****" Apropo si m*** cand te-a scos pe pizda aia facut piscina de tot satul ala al tau de unde p*** mea esti si acum o sa vad reply cu sunt din bucuresti csf esti din fundu ulitei din nustiu ce sat de moldoveni (ps: nu am nimic cu ei ii raspect) nu ai bani nici sa iti iei o paint si vrei sa hostezi server "beta" du-te si i-ati ceva de mancare copilas esti tu mare barosan sa-mi bag p*** si verisoara mea de 6 ani are mai mult singe in p*** decat tine vreau sa vada tot poporu cu i-au vaut si pizdocu lu m*** ce hal de persoana esti o sa aduc 2-3 ss-uri de pe comunitatea de scripteri pawno.ro nu e reclama e lafel ca gta-mp. Tu mare scripter ti-ai facut o reputatie de baiat rau ca ai filmat 2-3 sisteme luate de pe alte gm-uri si esti tare. ai fost banat acolo de catre fondator pentru prea multa prostie tu ai in cap o singura variablila aceea e CMD:vreauvaloare(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid][pProstie] >= 1) { new range; new Float:x, Float:y, Float:z; GetPlayerPos(playerid, x,y,z); if(sscanf(params, "i", range)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "USAGE: /vreauvaloare [range]"); { for(new prost = 0; prostii < MAX_PROSTI; prostii++) if(IsPlayerInRangeOfVehicle(playerid, prosti, range)) { Setprostitoprosti(car); } format(szMessage,256,"AdmCmd: Prostul %s a dat valoare intr-o raza de %dm.", GetName(playerid), range); submitTopRrosti(szMessage, COLOR_ADMINS); prostlog(szMessage); } } return 1; } Cu acest reply am terminat ori ce fel de interactiune cu tine aceasta comanda sper sa o folosesti si cand ii repari pizdocu lu m*** ca na are si el nevoie de reparati ca la cate pule a luat in in cutermurul din 77 nu au murit atatia oameni decat cate pule a luat m*** in gura si in pizda. Scuzati-mi urmatoarele greseli gramaticale sunt nervos. Edited July 17, 2016 by Kronick //warned
SKiMER Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ai glume in program piciule. Sistemele au aparut la mine mai intai, dp le-au luat toti care au fost de luat....oricum, am sisteme unice in prezent, nu e niciunul nici pe net nici nu are nimeni. Panel-ul esti tu sigur ca e asta? Aveam ala de sanctiuni la fel, pt. ca asa e si aici, habar n-ai tu ce panel am eu.....si da, detinatorul la panelul bigzone e Daniel, nu la al meu. Daca vreau maine pun si eu gm-ul meu pe net si gata, is intitulat cu 'scripter' de toti anonimii, eu n-am nev. de anonimi ca tine, ca kenn, si altii.....am o gramada de personae care imi cer ajutorul si nu au nevoie de nimic din partea mea pt. a le arata ca sunt scripter, asa ca....pe mine nu ma deranjeaza comentariile voastre, sunteti hateri doar, sunteti in potriva din cauza invidiei si a cudei, tu nu esti in stare sa faci un login/register fara un tutorial si sa bagi o baza de date si ma inveti tu pe mn......si ce ai fct tu /quests gasesti pe net, tu doar ai modificat la variabile sa faci mai multe misiuni, la urma zici ca e fct de tn, nu e copiat si nuj ce.....sincer, apreciam macar o comanda cat de simpla, cat de mica si cat de aiurea daca o facea-i fara a avea o sursa sau un tutorial, dar esti un 0. Da frate, si eu sunt "anonim"... esti jalnic oricum. Cica la el: "suntet in potriva din cauza invidiei si a cudei...". Hai sa mori tu, marele scripter Blaskowski are sisteme unice =))))))))))))))))))))))))) Hai ma da-te drq ca esti penibil deja puscarie... Stai calm, sistemul de quests este facut de la 0 fara nimic luat de pe net si apropo.. cand tu faceai update-uri (oplace, flycar) si tu nu erai in stare sa faci /spawnhere (daca stii ce inseamna). Esti un "scripter" de nota 10, ce pot spune... =))))))))))))))))))))))))) Mare scripter Blaskowski asta =))))))))))))))))))))))))))) Am auzit de tine ma, unicule =)))))))))))))))))))))))))) Hai sa-mi trag palme cum sunt astia din Romania... cica panelul este a lui si acum o da la intors ca doar aia e identica =)))))))))) si sa inteleg ca Daniel s-o luat dupa tine, sau ce? :)))
SevenLife Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Blaskowski, kill yourself m8. Un moderator, t/c aici, prea multă ceartă inutilă. 1
Adinna. Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Krusher , mulțumim mult pentru acest panel , lasă-i să se masturbeze copii ăștia. 1
Recommended Posts