Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca eram tactu te dadeam la orfelinat si ce sa mai zic mare scripter ce nu esti esti un 0 si pe pawn si pe php te cand vezi un pdo ca si "m***  cand te-a c****"

Apropo si m*** cand te-a scos pe pizda aia facut piscina de tot satul ala al tau de unde p*** mea esti si acum o sa vad reply cu sunt din bucuresti csf esti din fundu ulitei din nustiu ce sat de moldoveni (ps: nu am nimic cu ei ii raspect) nu ai bani nici sa iti iei o paint si vrei sa hostezi server "beta" du-te si i-ati ceva de mancare copilas esti tu mare barosan sa-mi bag p*** si verisoara mea de 6 ani are mai mult singe in p*** decat tine vreau sa vada tot poporu cu i-au vaut si pizdocu lu m*** ce hal de persoana esti o sa aduc 2-3 ss-uri de pe comunitatea de scripteri pawno.ro nu e reclama e lafel ca gta-mp. Tu mare scripter ti-ai facut o reputatie de baiat rau ca ai filmat 2-3 sisteme luate de pe alte gm-uri si esti tare. ai fost banat acolo de catre fondator pentru prea multa prostie tu ai in cap o singura variablila aceea e 

CMD:vreauvaloare(playerid, params[])
{
	if(playerVariables[playerid][pProstie] >= 1)
 	{
  		new range;
		new Float:x, Float:y, Float:z;
		GetPlayerPos(playerid, x,y,z);
		if(sscanf(params, "i", range)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "USAGE: /vreauvaloare [range]");
		{
		    for(new prost = 0; prostii < MAX_PROSTI; prostii++)
			if(IsPlayerInRangeOfVehicle(playerid, prosti, range))
			{
			    Setprostitoprosti(car);
			}
			format(szMessage,256,"AdmCmd: Prostul %s a dat valoare intr-o raza de %dm.", GetName(playerid), range);
			submitTopRrosti(szMessage, COLOR_ADMINS);
			prostlog(szMessage);
		}
	}
	return 1;
}

Cu acest reply am terminat ori ce fel de interactiune cu tine aceasta comanda sper sa o folosesti si cand ii repari pizdocu lu m*** ca na are si el nevoie de reparati ca la cate pule a luat in in cutermurul din 77 nu au murit atatia oameni decat cate pule a luat m*** in gura si in pizda.

Scuzati-mi urmatoarele greseli gramaticale sunt nervos.

Cate copii de panel ai in PC? Probabil il ai si pe stick.

Posted (edited)

Nu reusiti sa postati in niciun topic fara sa va dati mari scripteri cand realitatea e altfel.

T/C si aici.

Edited by Arthur
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp