Waky95. Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 =)))))))))))))))))) Fututi morti mati m-ai facut sa rad =)))))))) Mai fa videouri ma pisoiule ho fututi morti mati ca faceam caterinca cu ragnar atunci, nu ma cacam ce-ai =))))))) ai uitat ma freneticule ca radeam cu aia de tine si ti-am dat cu jet ca ziceai tu ca ai 1,80 si 55kg =))))))))))))) ne bateam p*** de tine si nu mai vii mafie ca rad io de tine =)))))) iesi in p*** mea. ce-a facut omu asta aci e un pamflet care mi-a placut si mie ca m-a facut sa rad ho bai kakaciosule ca nu mai stii cum sa minti
BiG.SMOKE_CODAT Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 ho bai kakaciosule ca nu mai stii cum sa minti waky fututi pe m*** de puricos lingau ce esti ca te pun la soare vad ficatii si pancreasu in tine =))))))) Sa fiu al dQ, ba tu chiar nu vezi ca il pupi pe coco in cur si ala nici in maduva pulii nu l doare de tine copil bolnav trezeste te la realitate
IustiNNN Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 (edited) ce slab e allekov e ok Edited July 11, 2016 by Hotepsekhemwy.
Iulian Andone Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vladuu Gbr Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 =)))))))))))))))))) Fututi morti mati m-ai facut sa rad =)))))))) Mai fa videouri ma pisoiule ho fututi morti mati ca faceam caterinca cu ragnar atunci, nu ma cacam ce-ai =))))))) ai uitat ma freneticule ca radeam cu aia de tine si ti-am dat cu jet ca ziceai tu ca ai 1,80 si 55kg =))))))))))))) ne bateam p*** de tine si nu mai vii mafie ca rad io de tine =)))))) iesi in p*** mea. ce-a facut omu asta aci e un pamflet care mi-a placut si mie ca m-a facut sa rad da, caterinca, dar totusi, daca tot sustii ca nu te cacai ... dece se auzea ecoul din baie si basinile care le trageai :))? of of mai
BiG.SMOKE_CODAT Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 da, caterinca, dar totusi, daca tot sustii ca nu te cacai ... dece se auzea ecoul din baie si basinile care le trageai :))? of of mai faceam eu asa si normal ca se aude ecou in labirintu asTa
IustiNNN Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 faceam eu asa si normal ca se aude ecou in labirintu asTa Ba sper ca nu te-ai suparat sau cv, plm eu lam facut la caterinca.
BiG.SMOKE_CODAT Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Ba sper ca nu te-ai suparat sau cv, plm eu lam facut la caterinca. nu ma vere stai linistit
Adz0rEMBLEMA Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 iar ai luat ban 7 zile -))> de unde si pana unde ?
IustiNNN Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 de unde si pana unde ? pe blue, nu fak off-topic.
Adz0rEMBLEMA Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 pe blue, nu fak off-topic. stiu, nu mi-a mers prefetchu ;[
.ADRIANN Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 da, caterinca, dar totusi, daca tot sustii ca nu te cacai ... dece se auzea ecoul din baie si basinile care le trageai :))? of of mai pe care le trageai * iaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bnmnmnmnm
Recommended Posts