Jump to content

Recommended Posts

Posted

=)))))))))))))))))) Fututi morti mati m-ai facut sa rad =)))))))) Mai fa videouri ma pisoiule

ho fututi morti mati ca faceam caterinca cu ragnar atunci, nu ma cacam ce-ai =))))))) ai uitat ma freneticule ca radeam cu aia de tine si ti-am dat cu jet ca ziceai tu ca ai 1,80 si 55kg =))))))))))))) ne bateam p*** de tine si nu mai vii mafie ca rad io de tine =)))))) iesi in p*** mea. ce-a facut omu asta aci e un pamflet care mi-a placut si mie ca m-a facut sa rad

ho bai kakaciosule ca nu mai stii cum sa minti

Posted

ho bai kakaciosule ca nu mai stii cum sa minti

waky fututi pe m*** de puricos lingau ce esti ca te pun la soare vad ficatii si pancreasu in tine =))))))) Sa fiu al dQ, ba tu chiar nu vezi ca il pupi pe coco in cur si ala nici in maduva pulii nu  l  doare de tine copil bolnav trezeste te la realitate

Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

=)))))))))))))))))) Fututi morti mati m-ai facut sa rad =)))))))) Mai fa videouri ma pisoiule

ho fututi morti mati ca faceam caterinca cu ragnar atunci, nu ma cacam ce-ai =))))))) ai uitat ma freneticule ca radeam cu aia de tine si ti-am dat cu jet ca ziceai tu ca ai 1,80 si 55kg =))))))))))))) ne bateam p*** de tine si nu mai vii mafie ca rad io de tine =)))))) iesi in p*** mea. ce-a facut omu asta aci e un pamflet care mi-a placut si mie ca m-a facut sa rad

da, caterinca, dar totusi, daca tot sustii ca nu te cacai ... dece se auzea ecoul din baie si basinile care le trageai :))? of of mai

Posted

faceam eu asa si normal ca se aude ecou in labirintu asTa

Ba sper ca nu te-ai suparat sau cv, plm eu lam facut la caterinca.

Posted

da, caterinca, dar totusi, daca tot sustii ca nu te cacai ... dece se auzea ecoul din baie si basinile care le trageai :))? of of mai

pe care le trageai * iaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bnmnmnmnm

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp