Jump to content

Recommended Posts

Posted

N-as incerca un astfel de mod in News Reporters unde se greseste mai mereu.

E mai ok sa joci "default" si sa fii atent. Dar totusi, gg pentru munca depusa,e chiar frumos.

Posted

N-as incerca un astfel de mod in News Reporters unde se greseste mai mereu.

E mai ok sa joci "default" si sa fii atent. Dar totusi, gg pentru munca depusa,e chiar frumos.

E ok să fii 'default', dar dacă esti 'default', nu prea mai poţi să fii şi atent .. oricum, mersi. :*

• Upvote 1
Posted

Functioneaza perfect cu anunturile, dar cand dau /live, trimite pe /f acel text cu stop news, dar nu trimite invitatie de live acelui player cu care vreau sa îi iau interviu, spune cã nu este conectat.

Posted

Functioneaza perfect cu anunturile, dar cand dau /live, trimite pe /f acel text cu stop news, dar nu trimite invitatie de live acelui player cu care vreau sa îi iau interviu, spune cã nu este conectat.

Ă, da, mi-ai zis şi pe joc lucrul ăsta, am testat şi se comportă normal, scrie numele jucătorului, dacă tot aşa face, laşi reply.

Posted

Ă, da, mi-ai zis şi pe joc lucrul ăsta, am testat şi se comportă normal, scrie numele jucătorului, dacă tot aşa face, laşi reply.

Tot asa face.

• 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp