Popular Post Coso Posted July 11, 2016 Popular Post Posted July 11, 2016 (edited) Salutare bugged, dupa câteva momente de gândire m-am decis să fac un mod special pentru membrii facţiunii News Reporters, acesta se numeşte ReporterCMD. La ce foloseşte acest mod? - ajută reporterii să dea Anunţuri Role-Play într-un mod cât mai uşor şi mai rapid, când eram eu în News Reporters, trebuia să pun jocul în bară, să caut anunţurile pe forum, să dau copy-paste şi întâmpinam probleme, nu mergea copy-paste, se punea spaţiul ăla înaintea anunţului ş.a. Cum se instalează? - aveţi nevoie de SAMPFUNCS şi de CLEO, link de download: click pentru download - copiaţi fişierul ReporterCMD în folderul vostru CLEO. Poze: - Comenzi: - după cum vedeţi în prima poză, dacă folosiţi comanda /comenzi vă arată comenzile şi dacă folosiţi /anunturi, vă arată 25 de anunţuri Role-Play, pentru a le pune pe news, folosiţi comanda /anunt<1-25>, legat. Exemplu: Folosesc /anunt25, se pune anuntul cu numărul 25 din lista /anunturi. - mai este si comanda /live, când foloseşti /live <id/name> trimite pe /f un text care avertizează ceilalţi membri din facţiune să nu mai dea /news pentru că începe un live. Aici aveţi şi link-ul de download: - virustotal - click aici - zippyshare - click aici Atenţie: dacă nu folosiţi SAMPFUNCS-ul şi CLEO din acel link postat mai sus, modul nu o să funcţioneze. Sper să vă fie de folos, aş aprecia foarte mult un +1 pentru că mi-a dat câteva bătăi de cap, dar cred că a meritat, succes! Edited July 11, 2016 by Bogdan- 38
Venomm Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 (edited) +1, frumos. Edited July 11, 2016 by Venomm_.wG
brolyK47 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 N-as incerca un astfel de mod in News Reporters unde se greseste mai mereu. E mai ok sa joci "default" si sa fii atent. Dar totusi, gg pentru munca depusa,e chiar frumos.
Coso Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 N-as incerca un astfel de mod in News Reporters unde se greseste mai mereu. E mai ok sa joci "default" si sa fii atent. Dar totusi, gg pentru munca depusa,e chiar frumos. E ok să fii 'default', dar dacă esti 'default', nu prea mai poţi să fii şi atent .. oricum, mersi. :* 1
calin ionut Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 La faza cu live, pune si intrebarile automat sau le scrii tu?
Lauuuur Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 cat de original :O on: http://forum.bugged.ro/topic/212571-cleo-v01-no-fw-reporter
Coso Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 cat de original :o on: http://forum.bugged.ro/topic/212571-cleo-v01-no-fw-reporter Sincer să-ţi spun, nu ştiam de existenţa acelui mod. La faza cu live, pune si intrebarile automat sau le scrii tu? Pentru întrebări am făcut acum ceva timp un Autohotkey, apeşi ALT + 1 să-l activezi şi apoi CAPS-LOCK pentru a pune întrebările. 1
Venomm Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Functioneaza perfect cu anunturile, dar cand dau /live, trimite pe /f acel text cu stop news, dar nu trimite invitatie de live acelui player cu care vreau sa îi iau interviu, spune cã nu este conectat.
Coso Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 Functioneaza perfect cu anunturile, dar cand dau /live, trimite pe /f acel text cu stop news, dar nu trimite invitatie de live acelui player cu care vreau sa îi iau interviu, spune cã nu este conectat. Ă, da, mi-ai zis şi pe joc lucrul ăsta, am testat şi se comportă normal, scrie numele jucătorului, dacă tot aşa face, laşi reply.
ADOBE Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Felicitari Bogdane pentru munca depusa, foarte folositor pentru reporteri.
Venomm Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Ă, da, mi-ai zis şi pe joc lucrul ăsta, am testat şi se comportă normal, scrie numele jucătorului, dacă tot aşa face, laşi reply. Tot asa face.
Coso Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 http://forum.bugged.ro/topic/219690-cleo-reportercmd-v01-made-by-coso-for-buggedro/
Recommended Posts