Daniel Ignat Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 - VIATA REALA: Nume: Daniel. Varsta: 17 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Daniel, am 17 ani, sunt din Roman judetul Neamt, imi place sa ajut, sa dau dovada ca am cei 7 ani de acasa, imi place sa ajung mereu unde mi-am propus, sa incerc lucruri noi, sa imi fac prieteni, sa invat din greseli, si multe alte lucruri care vi se pot spune si pe parcurs. Domiciliu: Roman. Sex [ M / F ]:M. - ONLINE: Nick Sa:Mp: Danutz11 Level(minim 10): 40. De cat timp joci Sa:Mp? 2 ani si cateva luni. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Da din pacate am fost, eram la inceput si nu cunosteam prea bine regulile, am fost banat pentru acumularea a 3/3 warn. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 2-3 ore cand sunt la scoala, cand sunt acasa stau mai mult. Ce nick-uri ai avut inainte?: Nu am avut alte nick-uri. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: Nu. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Nu dar o sa invat. Te pricepi in HTML?: Nu, dar o sa invat si asta. Ce programe stii sa folosesti?: Bandicam, fraps, keybinder etc. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la varul meu Petrutzz. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu tot ce pot. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru ca toti membrii sunt uniti ca o familie. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: - Skype: - Quote
Recommended Posts