Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Bogdan
Varsta:Am varsta de 17 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Pot spune despre mine ca sunt o persoana 
foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. 
Locatia(Oras):Pitesti
Ce gen de muzica asculti?:Muzica usoara in general

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :KrYpToN_
Nivel :15
Nume folosite anterior:Nu am avut
Vechime pe server: Joc pe comunitate de cand s-a deschis
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut ban.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/qGYvGk6
Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/KrYpToN_
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nici o altercatie cu vrun membru,toti sunt cumsecade si civilizati.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am fost in [H],Yakyza, [srx]
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Din pacate nu,dar mi-as dori sa am aceasta sansa
Ce alte jocuri mai joci: Joc CS:GO si Fifa
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu SigOuT ma inteleg bine

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10
Experienta DM [ ()/10]:10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: KrYpToN
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi doresc sa fac parte din clanul [AIM], deoarece sunt niste oameni civilizati cu capul pe umeri si este un clan renumit dupa parerea me pe server

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Nu consider ca l-as putea ajuta deoarece este foarte bine pus la punct.dar l-as putea ajuta cu activitatea si experienta mea
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da sunt de acord
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp