TomitaDinRahova Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Asteapta mane, sa apuci si tu sa dai 2-3 rank uri, clear fw, alea alea...nu ne grabim. Stai potolit acolo.. Ok, copilu, vad ca deja ai facut 2 post-uri, nu-i problema, frustrarea e mare, dar o sa te stingi repede continua, continua.
MALELiiM Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Ok, copilu, vad ca deja ai facut 2 post-uri, nu-i problema, frustrarea e mare, dar o sa te stingi repede continua, continua. Ma sugi de P U L A. Copil? :)) Stai potolit. Am mai multe realizari in RL decat ai tu pe samp boschetare. Ai grija de functie acolo si taci. Edited July 13, 2016 by Kronick //warned
TomitaDinRahova Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Ma sugi de P U L A. Copil? :)) Stai potolit. Am mai multe realizari in RL decat ai tu pe samp boschetare. Ai grija de functie acolo si taci. Realizari mama nu iti e rusine ca te dai sille camataru si vinzi gogosi la lume.
sImplww Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 N-am mai vazut moduri d-astea de cand m-a .... de mult. +unu
VenoWW_ Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Videoclipul nu merge. Cand v-a merge iti voi da +1 ;)
Recommended Posts