SergiuDaniel Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) Salut, eu sunt Bandage si am facut un mod care te ajuta la joburi ! Nu are rost sa fac un video pentru cateva comenzi asa ca voi scrie aici. Acest mod contine comenzi care sunt niste prescurtari la joburile care necesita comenzi. Pizza Boy - /pizza | /puthelmet - /p Arms Dealer - /getmats - /gt Fisher - /fish - /fh Garbageman - /collecttrash - /ct Garbageman - /unloadtrash - /ut Vezi comenzile modului - /eazyjobs Link de download: http://hotupload.eu/7ph Acestea sunt comenzile! Daca apreciezi munca depusa apasa butonul . UPDATE: JOB PIZZA! UPDATE: ADAUGATA O NOUA COMANDA! Edited July 13, 2016 by Bandage 3
MRS. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Stii ca acest lucru se face mult mai simplu cu un keybinder, nu?! 2
SergiuDaniel Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Stii ca acest lucru se face mult mai simplu cu un keybinder, nu?! Am prieteni carora nu le merge KeyBinder-ul...
H o f f n e r Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Stii ca acest lucru se face mult mai simplu cu un keybinder, nu?! sau nu, asta il bagi simplu si apesi acolo /ct etc
MRS. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 sau nu, asta il bagi simplu si apesi acolo /ct etc Sau nu ai auzit tu de AutoHotKey. Scri /ct sau ce comanda vrei tu si ce vrei sa scrie in chat si apesi Enter. In 1 minut ai facut acest "mod" cu AutoHotKey.
Recommended Posts