DEMETEU Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Salut baieti. Vreau sa ma ajutati si pe mine cu un lucru. Am niste probleme cu internetul. Mie netul imi merge bine, dar nu pot accesa mereu google, facebook, youtube.Nu am nicio problema cand incerc sa intru pe forum sau pe panel ( server de samp ), ba chiar mi se misca perfect. Dar nu pot accesa, nu pot instala steam, dupa ce-l instalez cand trebuie sa se updateze imi da eroare si zice ca necesit o conexiune la internet pentru ca Steam-ul sa se updateze.Nu inteleg deloc treaba asta, fratele meu are si el laptop-ul lui si lui ii merge sa intre pe google,youtube,steam, etc. Aveti vreo sugestie? Quote
DEMETEU Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Acu vad ca am intrat la network si alte prostii si scrie "ipv6 conectivity - no network acces", cum rezolv problema asta? Quote
sunkare146 Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Instaleaza Net Framework, sau dai reset la ruter. Quote
Recommended Posts