Simina Elena Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Banu Simina Elena.Varsta: Am varsta de 16 ani, in August pe 25 fac 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Numele meu este Simina Elena, am 16 ani, sunt o fata muncitoare, vesela si ma dedic foarte mult. Sunt bine crescuta si stiu ce vreau de la viata. Sunt o fire calma, rabdatoare, sensibila, uneori prea sensibila. Sunt o tipa ce nu tine cont de starea materiala a oamenilor din jurul meu, de aceea am foarte multi prieteni total diferiti.Locatia(Oras): Targoviste.Ce gen de muzica asculti?: Trap/Muzica Usoara.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : SiminaNivel : 7Nume folosite anterior: -Vechime pe server: Aproape 2 saptamani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut si nici nu vreau sa am.Poza cu invitatie: http://imgur.com/JNPmgfDLink cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/SiminaAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut si nici nu vreau sa am.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu am mai fost in alt clan. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in clanul [AIM] de aceea imi doresc foarte mult sa intru.Ce alte jocuri mai joci?: SA:MP si cateodata CS 1.6, foarte rar.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu prea cunosc membrii, daca voi fi acceptata vreau sa ii cunosc.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10.Experienta DM [ ()/10]: 8/10.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: simina.simi7 (skype).De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan frumos, liderul este de treaba, membrii sunt pe masura, sunt descurcareti, amabili si prietenosi.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu prea pot sa-l ajut cu nimic, o sa incerc din rasputeri, o sa incerc sa fac evenimente facute de clan.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles.
LikeSpliff Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Prea putina experienta (pe samp ma refer). Neutru.
AlexIonut Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) Avand in vedere ca ''Deso'' ti-a dat invitatia probabil a incercat sa iti acorde o sansa, asa ca asta o sa fac si eu, desi nu ai inca o factiune, nici experienta foarte multa, probabil stand aici o sa inveti! PRO! Edited July 16, 2016 by AIM Luciano
Tezeu-AIM Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Zic PRO de incurajare...as fi dat neutru. Vrajaaaaaaa :)))))))))))) cand ai vazut ca a aplicat o fata nu stiai cum sa dai PROOo :)))))))
valderator Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) Contra , ești noua le server și deja vrei intr-un clan ca acesta ? Încerca să mai capeți experiență și poate după . Edited July 16, 2016 by AIM-Gyudon
STAN.iNF3C7 Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) PRO de incurajare. 7 pro = acceptat. O sa-ti inchida un moderatr topicul. Edited July 16, 2016 by AIM KEO a.k.a iNF3C7
Recommended Posts