Jump to content

Cerere - AIM - Virusake [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Catalin
Varsta:16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat din orasul Craiova, am 16 ani, stiu sa ma integrez in cam orice fel de grup, am cei 7 ani de acasa,  imi place sa ies pe afara cu prietenii, sa ma joc fotbal si sa ma joc pe PC.

Locatia(Oras): Craiova.
Ce gen de muzica asculti? Rap, manele si cam orice gen.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Virusake
Nivel : 19
Nume folosite anterior:-
Vechime pe server:De cand s-a deschis.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, pentru teleport hack dar am luat unban imediat.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/zVxkYkP
Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/Virusake
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, consider ca ma inteleg bine cu cam toti membrii.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, in [R], Don, AIM si alte clanuri mai mici.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost si am iesit dintr-o prostie, am vrut sa ma duc intr-un clan 'fantoma'si acum regret ca am iesit, de asta aplic iar aici, ps nu o sa mai ies asa aiurea.
Ce alte jocuri mai joci?: CS GO.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Pai ma inteleg bine cu: romaNecredinciosul, Malelim, Josepe, Adz0r, EddyMIBR.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10
Experienta DM [ ()/10]: 8/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: catalinnncr7 ( skype )
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte cunoscut pe server, cu membrii buni si respectati, si consider ca pot sa ma integrez si eu printre ei.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp