ctx Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:CatalinVarsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat din orasul Craiova, am 16 ani, stiu sa ma integrez in cam orice fel de grup, am cei 7 ani de acasa, imi place sa ies pe afara cu prietenii, sa ma joc fotbal si sa ma joc pe PC.Locatia(Oras): Craiova.Ce gen de muzica asculti? Rap, manele si cam orice gen.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : VirusakeNivel : 19Nume folosite anterior:-Vechime pe server:De cand s-a deschis.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, pentru teleport hack dar am luat unban imediat.Poza cu invitatie: http://imgur.com/zVxkYkPLink cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/VirusakeAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, consider ca ma inteleg bine cu cam toti membrii.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, in [R], Don, AIM si alte clanuri mai mici.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost si am iesit dintr-o prostie, am vrut sa ma duc intr-un clan 'fantoma'si acum regret ca am iesit, de asta aplic iar aici, ps nu o sa mai ies asa aiurea.Ce alte jocuri mai joci?: CS GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Pai ma inteleg bine cu: romaNecredinciosul, Malelim, Josepe, Adz0r, EddyMIBR.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10Experienta DM [ ()/10]: 8/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: catalinnncr7 ( skype )De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte cunoscut pe server, cu membrii buni si respectati, si consider ca pot sa ma integrez si eu printre ei.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
STAN.iNF3C7 Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 8 PRO cu mine 9 Acceptat. Un moderator o sa-ti inchida cererea.
Recommended Posts