iSwamp Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:DavidVarsta:14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc David, am 14 ani, sunt din orasul timisoara judetul Timis, inaltimea mea este medie, mancarea mea preferata este pizza, parul meu este maro, ochii caprui, culoarea mea preferata este albastru, hobby-urile mele sunt: SA:MP-ul si Football-ulLocatia(Oras):Timisoara.Ce gen de muzica asculti?:In SA:MP ascult radio .977 hitz, puteti da acolo sa vedeti genul de muzica care-l ascult.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :iSwampNivel :10Nume folosite anterior:-Vechime pe server:Eu pe bugged joc cam de 2 ani jumatate, am jucat si pe blue, dar aici pe orange contul imi este creat de pe :2016-06-7Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu.Poza cu invitatie:http://imgur.com/GsMXjvvLink cu faction history:-Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in [sRx] si Orange Family ([O])(clanul actual)Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost in clanul [AIM].Ce alte jocuri mai joci?:Counter-Strike:Global Offensive.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Pai nu prea cunosc playerii din aim, dar cred ca cu Deso ma inteleg cel mai bine.Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10Experienta DM [ ()/10]:9/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:david.kocsis9(skype)De ce iti doresti saFACI parte din clan?:Fiiindca este printre cele mai populare clan-uri la momentul actual si stiu ca va ramane popular si ca stiu sa trag destul de bine.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cred ca pot ajuta clanul cu oferirea de PRO-uri, CONTRA sau NEUTRU.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da, mi se pare un tag foarte tare.
Recommended Posts