Alex Stancioiu Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Nume: AlexandruVarsta: 13Autodescriere (~ 30 cuvinte): Prietenos , indiferent , intelegator , sociabil , ajutator si am simtul umorului , nu sunt suparacios ca un copil mic , sunt activ , hotarat , pasionat de gaming , si cel mai important stiu sa aleg manele :DLocatia(Oras): BucurestiCe gen de muzica asculti? : Rap , trap si dubstep .STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : AlexCuCapaNivel : 5Nume folosite anterior: BaccaExpertzVechime pe server: 1 lunaAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): nu , am avut niciodata ban.Poza cu invitatie: Nu am .Link cu faction history: Nu am faction history .Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): da am mai fost in clanuri , chiar unul creat de mine pe nume Black Dragons , pe contul BaccaExpertzAi mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in clanul AIM , dar as vrea sa intru acum.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc LOL , cs:go , minecraft , fifa 16 , smite , payday si atat.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu stiu pe nimeni din AIM , dar sunt foarte prietenos .Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10 , nu stiu sigur toate locurile.Experienta DM [ ()/10]: 10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype : baccavaloareDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din AIM deoarece vreau sa imi fac prieteni noi si sa socializez cu lumea .Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cred ca pot ajuta clanul cu ce se poate.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da , sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? : Da , sunt de acord sa adaug tag-ul [AIM] pe serverul de samp.
AlexIonut Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 CONTRA! Revino cand indeplinesti toate conditiile!
Recommended Posts